2. Ssangyong Kullanıcıları Buluşma Gezisi Duyurusu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan celo53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,650
Ynt: 2. Ssangyong Kullanıcıları Buluşma Gezisi Duyurusu

arkadaşlar, bu arada liste 4 araçta kaldı,şubat ayındaki etkinliğede 4 araç katılmıştı artmadık eksildik :-\

Etiketler

arkadaşlar yarın cuma,hangi gün buluşuyoruz,kimler geliyor,ne getireceğiz(yiyecek,içecek,mangal vs) bireyselmi hareket edilecek,aileyle gelen varmı? çadır kuracak varmı? yazıp netleştirsek.

ben geliyorum tek gelirim veya bır arkadasımla cadır yaparmıyım bılmıyorum su an .....

Yunus ben bu hafta gelemiyorum elemanlardan biri ameliyat oldu onun yerine çalışıyorum inşallah bir dahaki sefere.:(

noldu bizim gezi abiler, bak yağmurda yağıyor biraz daha zevkli olur...
çadır kuracaklar ne düşünüyor, yunus abi başta sen, bu akşamdan gidecektin var mı bi değişiklik...?

hayırlı haftalar arkadaşlar,

güzel bir kamp oldu,cuma akşamdan gittim ben,sabri ctsinden gelmiş gece görüşemedik pazar görüştük,pazar gün'de ediz geldi;bizim çadırın arkasında ww amarok'u olan iki arkadaş vardı sabah kahvaltısında biraz samimiyet oldu aramızda,ediz geldikten sonra başlamadan bitti arkadaşlığımız :'(.adamları ufak bir gösteride madara etti kaçırdı :D

yns' Alıntı:
hayırlı haftalar arkadaşlar,

güzel bir kamp oldu,cuma akşamdan gittim ben,sabri ctsinden gelmiş gece görüşemedik pazar görüştük,pazar gün'de ediz geldi;bizim çadırın arkasında ww amarok'u olan iki arkadaş vardı sabah kahvaltısında biraz samimiyet oldu aramızda,ediz geldikten sonra başlamadan bitti arkadaşlığımız :'(.adamları ufak bir gösteride madara etti kaçırdı :D
:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler