Çok güzel başladı çok güzel bitti bizim için.Emeği geçen herkese özellikle Erdal bey e ve belediye başkanına teşekkür ederiz.
Biz perşembe akşamı akşam saatlerinde vardık İlhan ve Firdevs abla kolumuzdan tuttuğu gibi bizi acayip neşeli bir grubun içine attı, burdakilerin hepsinden yenecek ve içilecek dedi ,sağolsun arkadaşların sıcak tavrı ile hepsinden nefes alamayacak duruma gelene kadar yedik eşimle birlikte.
Bu güzel başlangıçtan sonra Erdal bey in anlattığı geziler eğlenceler le cumartesi ye kadar geldik,zaten kurtlu olan karavancı grubu geceyarısı pazar sabahı için karagöl yaylasına gitmeye karar verdiler.Pazar sabahı adımını dışarı atan herkesi davet ettik bazılarını(mehmet mtrs ve eşini,Levent Güngör ü zorla yaylaya götürdük.
Dikkatimi çekenler arasında ;
Bir çok yeni arkadaşla tanıştık,özellikle Bull oyununda ki performansı ve bayan karavancı olarak Işıl hanım.
Mehmet abinin muhteşem MTRS si ile tanıştık.
Taraklı da keşkek yedik ve çok sevdik.
Hıdırlığı ilk defa gördük.
Buralpdi ayvayı yedi.
Tarlalardan taze çilekler toplandı.
Köy yumurtaları ve sütler araçlarımıza kadar servis edildi.
Mehmet abinin klasik kamp ateşi yine herkesi başına topladı.
Taraklı belediye başkanının muhteşem stan-up gösterisi.
2 gün oynadığımız Bull oyununda herkesi yendik.Sucuk da bana kaldı.
90 lık Macit dedemiz de ilk festivalde ki gibi yerini aldı.
Bayanlarımız nefis yemekler yaptılar ve çok emek verdiler , herkesin huzurunda onlara çok teşekkürederim.Nerden biliyorum çünkü hemen hemen hepsinden yedim.
Mürşide abla yine irmik helvasını yaptı , karagöl yaylasında kahvaltıdan sonra göle karşı o kadar güzel yedik ki.