2. Taraklı Karavan Festivali Görselleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Peliss Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 193
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,875
fotoğraflar çok güzel. tebrikler :smiley:

Ben ise yeni fotoğrafları yüklemeye devam ediyorum.

di-ZOY8.jpg

di-SLPO3NXF.jpg

di-NGC6.jpg

di-K00W.jpg

di-K7C8.jpg

di-TYW8.jpg

di-WCKG.jpg

di-Q2GD.jpg

di-4WLH.jpg

di-R84W.jpg

Etiketler
Tanışmak, tanımak güzeldir. Sohbet etmek, iki hoşbeş etmek, edecek insanlarla buluşmak, özeldir. ;)
di-42AQ.jpg

di-AXX2.jpg

di-0MXZ.jpg

di-CALCK1UZ.jpg

di-AVAZ.jpg

Pelin hanım,
çektiginiz fotograflarda dikkat ettim. " Alan derinligi " çok çok nefis..Lensiniz sanırım 70-200 mm 2.8 olmalı..

mdr' Alıntı:
Pelin hanım,
çektiginiz fotograflarda dikkat ettim. " Alan derinligi " çok çok nefis..Lensiniz sanırım 70-200 mm 2.8 olmalı..

Çıraklık devresini bir üstadın yanında geçirmiş olmalı,kalfalık evresi ondan bu kadar güzel.

Cumartesi akşamki etkinliğe ait fotoğraflar gelecek biraz sonra =)

Bu arada levent bey, çok teşekkür ederim. iyi bir ustanın yanında yetişirsen, çırakken bile güzel şeyler çıkarabiliyorsun . Herşey hamurun iyi şekillenmesiyle ilgili :smiley:

Çok güzelbir etkinlik olmuş.Fotoğraflar arasında özellikle dikkat ettiğim bir şey var. Çok sevgili

Mehmet Abi ve değerli eşi,ikisininde ama özellikle Mehmet Abinin yüzündeki o ifade.Karavanın yapım

aşamalarının çoğunu yakından görmüş birisi olarak o yüz ifadesi bana o denli çok şey anlatıyorki.

Sevgili Abim, bu günleri gördük ya, gerisini boşver artık.

Katılan tüm dostlara gönülden selamlar, sevgiler.

Karavan sevdalıları arasına yeni katılan çekirdek bir aileyiz.
Eşim ve kızımla geçen hafta yapılan 2.Taraklı Karavan Festivaline biraz geçte olsa cumartesi saat 10.30 gibi gelebidik..Taraklının hemen çıkışına yüksekçe bir yere konumlandırılan bir alanı tahsis etmişlerdi..Belediyenin tahsis ettigi otobüsle 2 gün boyunca karavan sevdalıları Taraklıya rahat gidip gelerek alışverişlerini yaptılar.

Taraklı kaymakamı (sn.Muhlis Arslan ) ve Belediye Başkanı (sn. Tacettin Karaman ) başta olmak üzere Erdal bey,Levent bey ,Sedat bey ve bütün emegi geçen arkadaşlara içtenlikle teşekkürlerimizi iletiyoruz.Güzel ,samimi ve komşulugun sıcacık hissedildigi güzel bir etkinlik oldu.İnşallah bu küçük ve şirin kasabamızla özdeşleşen,daha nicelerini görebilecegimiz festival olur..

Açıkça söyliyeyim.Offroad tutkunu olan biri olarak bu 2 gün boyunca sudan çıkmış balıga döndüm.Karavan ve karavan sevdalıları çok farklı.."Tam deliler ;D " mecazi anlamda tabii ki.

Bu etkinlikte Başkanımız Erdal beyi, Levent beyi (güngör) ,Levent beyi (buralpdi ),Mustafa bey ve Ebru hanımı, Ferhat bey ve Nermin hanımı,Faruk bey ve Beyhan hanımı,İlhan bey ve Firdevs hanımı, taa İzmirlerden gelen Mehmet abim ve sevgili eşini, Bülen bey ve eşini,Faruk bey ve eşini,Tanju bey ve eşini,Ahmet kardeşimi ,Duayenimiz istikrar abidemiz Macit amcamı , off road araçlarıyla gelen Sedat bey ve Mert beyi, Arif beyi,... (ismini unuttugum varsa özür dilerim ) bu güzel insanlarla bu etkinlikte bir arada olduk..
Etkinligin cumartesi akşamı Taraklıda konser ve dereceye giren arkadaşlara ödül töreni düzenlendi.Sakarya üniversitesi konservatuar ögrencilerinden bir ekip eşliginde 2 sanatçı konser verdi.Dereceye giren arkadaşlarımıza ödülleri verildi.Günün esprisi ise en iyi karavan imalatı konusunda 2 Mehmet arkadaşımızın sahneye çıkması ve bunu Belediye başkanımızla Levent beyin idareciligi ile halledilmesi idi. :D :D :D

Cumartesi Gecesi akşamı yapılan konser etkinliğinin fotoğrafları. Bu fotoğraflar çok iyi çıkmamış malesef. Şimdiden özür diliyorum. Çünkü Ekstra flaşım yoktu ve makinanın üstündeki flaş bu kadar karanlık için yeterli gelmemiş. yine de yüklüyorum.Akşam etkinliğimizde önce ufak bir konser ile giriş daha sonra plaketleri sahiplerine verme faslı, ardından anket sonuçlarına göre oylamalarda birinci olanlara ödüllerini veriş ve konser ile kapanış vardı.
di-99L9.jpg

di-5ALM.jpg

di-OH3M.jpg

di-A1HR.jpg

di-J1SI.jpg

di-TUMA.jpg

di-SZEZ.jpg

di-3DOW.jpg

di-G5EW.jpg

di-ZBAE.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR