2 Yetişkin+2 Çocuk En Uygunu Sizce Hangisi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beyaz24kartal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,109

Facebookta gezenbilir karavan grubunda ilan var, 2.el bir knaus için 45 bin istiyorlar,pazarlık yapabilirsiniz

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Knaus, Adria ve diğer ithaller Turkiye pazarı için çok yeni.2.ele düşüp helede biraz modellenip sizin aklınızdan geçen fiyatlara ulaşmasına hayli bir zaman var maalesef

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Facebookta gezenbilir karavan grubunda ilan var, 2.el bir knaus için 45 bin istiyorlar,pazarlık yapabilirsiniz

17 yıl yatmış bir karavan ilk başlayan için hayal kırıklığı olabilir. Tecrübeliler tüm sistemlerini kontrol ettirip alabilir belki. Teşekkürler ilginiz için.

İyi akşamlar, ruhsatsız 2000 model 1600 Kğ. karavana istenen fiyat çok yüksek, ancak sabit bir yere konmak için alınabilir düşüncesindeyim.

Üzülerek belirtmeliyimki haklısınız. Yurt dışında bol miktarda var ama Türkiyede yok. Genede aldıktan sonra küçük gelmeye başlayan birileri olurda satar ümidindeyim. Bilen gören haberdar olan varsa haber versin lütfen.

Çözümsüzlük devam ediyor. 750 kg altı 15-20 yaşlarında avrupa karavanlara bakar oldum. fiyat bana göre sistemler güzel fakat 2 kişilik genelde. sıkıntılı bir süreç çadırla devam sanırım

Çözümsüzlük devam ediyor. 750 kg altı 15-20 yaşlarında avrupa karavanlara bakar oldum. fiyat bana göre sistemler güzel fakat 2 kişilik genelde. sıkıntılı bir süreç çadırla devam sanırım
Merhaba 5,25 cekme kullaniyorum esim ve annemiz ile seyehatlere cikiyoruz cok memnunum tavsiye edebilirim