20.000 bakımı ver servis fiyatları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan baron_lee Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,335

baron_lee

Yeni Üye
herkese merhaba,

14000 km deki aracımın yaşı dolacak olması sebebiyle bu ay servise götüreceğim. şu ana kadar 3 servisten fiyat aldım. İzmir Mais 330 TL , İzmir Gaziemir Ermot 440 TL , İzmir Menemen Nazar 295 TL. İki araç olmamızın yanı sıra ,aracımı aldığım satış danışmanı arkadaş ile pazarlık edince de fiyat 250 TL ' ye geriledi. Üstelik araç içi handsfree kiti hediye edeceklermiş bir de :smiley:
yapılacaklar ise yağ değişimi , yağ-polen-hava filtresi değişimi...

merak ettiğim şey aynı işi yapacak bu servislerin verdiği fiyatların bu kadar farklı olması normal bir durum mu? Servis bakımında yan sanayi gibi bir durumla karşılaşma riskimiz olur mu?

Aydınlatabilecek arkadaşlar varsa şimdiden çok teşekkürler...

PS: aracımız 1.5 dci laurette

Etiketler
Ynt: 20.000 bakımı ver servis fiyatları

baron_lee' Alıntı:
herkese merhaba,

14000 km deki aracımın yaşı dolacak olması sebebiyle bu ay servise götüreceğim. şu ana kadar 3 servisten fiyat aldım. İzmir Mais 330 TL , İzmir Gaziemir Ermot 440 TL , İzmir Menemen Nazar 295 TL. İki araç olmamızın yanı sıra ,aracımı aldığım satış danışmanı arkadaş ile pazarlık edince de fiyat 250 TL ' ye geriledi. Üstelik araç içi handsfree kiti hediye edeceklermiş bir de :smiley:
yapılacaklar ise yağ değişimi , yağ-polen-hava filtresi değişimi...

merak ettiğim şey aynı işi yapacak bu servislerin verdiği fiyatların bu kadar farklı olması normal bir durum mu? Servis bakımında yan sanayi gibi bir durumla karşılaşma riskimiz olur mu?

Aydınlatabilecek arkadaşlar varsa şimdiden çok teşekkürler...

PS: aracımız 1.5 dci laurette
ilk bakım 20bin degil mi

benim araç 7300 de. daha çoooooooook yol var ;)

Sayın arkadaşlar, yakın geçmişte İstanbulda Duster 110bg dizel 4x4 15000 veya 20000 bakımı yaptıran arkadaşlar memnuniyet ve fiyat bilgisi paylaşabilir mi.. ;)

cem.321' Alıntı:
Sayın arkadaşlar, yakın geçmişte İstanbulda Duster 110bg dizel 4x4 15000 veya 20000 bakımı yaptıran arkadaşlar memnuniyet ve fiyat bilgisi paylaşabilir mi.. ;)
2 Hafta önce Rize Yetkili Serviste arkadaşımın 4x4 110'luk 20.000km bakımına önce 350TL fiyat çektiler sonra indirim yapıp 300TL'ye bakımını yaptılar. ;)

maslak servisini tavsiye ederim.
1 ay önce 270 tl verdim. Çok iyi ilgileniyorlar.

Bu arada devam ediyormu bilmiyorum ama Dacia servis te yapacağınız toplam 190 tl ve üstü harcamaya bluetooth hands-free kit veriyorlar. :eek: :eek: Ben aldım çok başarılı sürekli kullanıyorum. 8) Hatta 190 tl yi doldurmak için 20000 bakımda kullanılacak polen filtresi ni de aldım yine olmadı bide cam suyu almak zorunda kaldım. ;D ;D ;D

03042012509.jpg

03042012510.jpg

20.000 km bakımı yaklaşınca ve bu konuda okuduklarımı da dikkate alarak aracımı aldığım bayiye gittim ve Dacia Duster 4X4 Dizel 20.000 km bakımı için 290 TL fiyat verdiler. Bayi, Güven Altan/Maltepe-İst .

290 tl fiyat iyidir. Ben Kasımda 15 bin km. bakımında aynı rakamı ödemiştim.

JUNİOR' Alıntı:
bu alet reno bayilerinde ücretsiz dagıtılıyor martta kampnya vardı 500 tl harcamaya veriyorlardı aldım ben
500 değil 190 tl ye. Hatta ben doldurayım diye bidaha ki bakımda kullanacağım polen filtresini aldım oda yetmedi bide cam suyu aldım ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.