2000 Grand Cherooke Orjinal Panjur (İhtiyacı Olana Bedelsiz)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kakyol Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,019

kakyol

Kamp III
Yer
Antalya
merhaba eski aracim olan 2000 model grand cherokee 4.7 nin ön panjurunu 2005 modellerin panjuru ile degistirmistim arabayi sattigim icin suan benim ihtiyacim yok ve gecen gun depodan cikti temizlik yapiyordum sayet ihtiyaci olan bir arkadasimiz varsa bedelsiz gondrebilirim

Etiketler
bak yaaa bayılıyorum bu antalyalı offroadcı jeepci arkadaşlara birisi araç satar aman eksiği olmasın öyle s atılsın alanyadan birisi arar abi aracımı durumu olmayan birisine satalım hevesini alsın der gene antalyadan bir jeepci arkadaş cıkar bedelsiz panjurumu vereyim der :smiley:)) antalyalı jeepci ve offroadcı arkadaşlarımla resmen gurur duyuyorum bunu yazmasan içimd e uhde olurdu ( faruk abi senide anmadan geçmemek lazım toprağın bol mekanın cennet olsun )

unal' Alıntı:
bak yaaa bayılıyorum bu antalyalı offroadcı jeepci arkadaşlara birisi araç satar aman eksiği olmasın öyle s atılsın alanyadan birisi arar abi aracımı durumu olmayan birisine satalım hevesini alsın der gene antalyadan bir jeepci arkadaş cıkar bedelsiz panjurumu vereyim der ) antalyalı jeepci ve offroadcı arkadaşlarımla resmen gurur duyuyorum bunu yazmasan içimd e uhde olurdu ( faruk abi senide anmadan geçmemek lazım toprağın bol mekanın cennet olsun )
Butun Antalya li off road cu arkadaslar adina bende tesekkur ederim Unal bey hem mahcup ettiniz hem de onure tekrar tesekkurler

bu yazıyı okuyupda diğer aradaşlar yanlış anlamasın son 3 yıldır 4 yıldır antalya offroad konusunda cok hızlı ilerledi hemde her konuda araç teknik bilgi yardımlaşma ki bence cok bile geç kalınmış bir konu bence antalya doğal güzellikleri parkurları yol notları vs gibi hiç uğraşmadan ellerinin altında olmasına rağmen geç keşfedilen bir bilinç oldu

ama ev lara tarafinda hangisi uyarsa size hallederiz panjur is yerimde duruyor suan ama arzu ederseniz lara tarafinda da gorusup teslim edebilirim size yada kargo nasil arzu ederseniz

teşekkürler fark etmez bende dokumadayım sizin için hangisi uygunsa iş yerinizdeyseniz oraya gelebilirim tam adresi verirseniz mesaiden sonra

Ynt: 2000 Grand Cherooke Orjinal Panjur (İhtiyacı Olana Bedelsiz)

kaça kadar çalışıyorsunuz başka elinizde parça varmı erken çıkarsanız güvenlik falan varsa kapıda ordanda alabilirim

Ynt: 2000 Grand Cherooke Orjinal Panjur (İhtiyacı Olana Bedelsiz)

merhaba
ben bilgi işlemdeyim ofis 24 saat aciktir ben genelde gec cikarim zaten iş yerinden elimde maalesef baska parca yok elimde gelmeden evvel telefonlasalim ben size ozelden yaziyorum telefon numarami

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.