72 lt lik depoyla 2.depoyuda bitirdim. 267,8 km de lpg bitti ve 66 lt aldı. Bu km nin tamamı Fethiye de şehiriçi. Regülatörün gazı soğutmasınında önüne geçersek biraz daha azalır..
Kasko değerlerine nereden ulaştınız acaba? Hiçbir sitede 2002 yılından daha önceki yıllara ait kasko değerlerini bulamıyorum bu yıl. En son 2002 yılı görünüyor değer listelerinde.
Kasko değerlerine nereden ulaştınız acaba? Hiçbir sitede 2002 yılından daha önceki yıllara ait kasko değerlerini bulamıyorum bu yıl. En son 2002 yılı görünüyor değer listelerinde.
Teşekkürler. Benim araç için bir değer yazmıyor yılın karşısında. Sanırım indirimden faydalanamıyoruz anlamına gelecek bu durum. Neyseki yaş dolayısiyle düştü bu sene.
Turkiye sigortalar birligine aracinizin kasko degerinin belirlenmesi icin basvuruda bulunuyorsunuz. Onlardan gelen cevaba gore onlarin gonderdigi kasko bedeli evragini da ekleyerek vergi dairesine basvurup sayet sartlar tutuyorsa indirimden faydalanabilirsiniz. Bikac sene once kullandigim.bir aracinda kasko deger listesinde adi yoktu. Bu sekilde halletmistik. Sigortacinizla gorusurseniz yardimci olacaktir
Merhaba arkadaşlar adım serkan istanbul'dan yazıyorum bende sizler gibi gezi ve hobi amaçlı olarak bir GC almak istiyorum Allah nasip ederse aklımda 4.7 ve 2.7 var sizce bunlardan hangisini almak daha iyi olur?
Lpg kitinden bir sorun olurmu ? Gerçi yazınızı en başından itibaren okudum zevkle )) insanın hemen yarın bir tane alası geliyor sizlerin değerli yorumlarını alabilirmiyim 2.7 mi yoksa 4.7 almak daha iyi ?
Kusura bakmayın sizleri rahatsız ettim.