2000 Model 4.7 V8 Grandcherokee Mi Aldım Sonunda..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erolkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 262
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 122,251
Bence beklediğiniz hata alın bi 4,7 wj rahat edin bence

Etiketler
2,7 lerde iyi Mercedes motorlu ama eger güç ve V8 i hissetmek istiyorsanız 4,7...

2,7 lerde iyi Mercedes motorlu ama eger güç ve V8 i hissetmek istiyorsanız 4,7...
Günaydın arkadaşlar bazı araçlara bakıyorum ama maalesef temiz ini bulmak çok zor ( halen kararsızım 2.7 mi yoksa 4.7 mi olsun diye araç bulmakta almak ta karar vermekte çok zor maalesef ( umarım en kısa Zaman da istediğim aracı bulurum )))

Şahsi fikrim olarak ,oldum olası dizel araba hiçbir zaman bana çekici gelEmedi

Buda bugün yaptıgım Fethiye -Antalya arası yakışım. 62 km civarı şehiriçi kalanı ise şehirlerarası,ortalama hız 100-110km hız sabitlemeyle...

Araçta bu

Xperia Z

Wj ile 1 aylık yakıt değerleri...Yapılan km nin 648km si Şehirlerarası kalanı şehiriçi...

Xperia Z

Depoyu fulledim. Buda Antalya Fethiye arasındaki dönüşteki değerim. 30km Antalya şehiriçi..

Xperia Z

Xperia Z

Bu aralıkta ebaydan nıtroobd2 diye bi ürün getirttim.Bunu aracın obd girişine bağlayıp 200 km kullandıktan sonra aracın ecusuna sizin kullanım tarzına göre sinyal göndererek daha verimli hale getirdiğini iddia ediyordu.Başta buna inanmamıştım ama kullandıkça yakış konusunda 100kmde 1,5lt ye varan bi tasarruf ve performansta da düşük devirde bi artış oldugunu gördümki herzaman ki sert kullanımıma rağmen.Ben bu işlere pek inanmazdım.Aynı istasyon ve aynı pompadan alıyorum lpg yi..Şu anda şehiriçi lpg de 17.86lt lpg yakıyorum.

benım kullandıgım sarı performans için diye satılıyordu.Şimdide yeşilinden sipariş verdim.Oda ekonomık sürüş içinmiş onuda deneyecegım..

Aliexpress daha ucuz sanırım.
Ek olarak arıza tespit işlemide yapılabiliyormu.

Önlere gündüz ledi,
Ön sepete led sisler,
Arka tarafada parklarda ve frende yanan lambalar taktık..
Son halide böyle..

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi