slm,arkadaşlar yeni aldığım 2000 vitara 1.6 ot.aracımın km ibresi 40 km ye kadar titreme yapıyor (40 dan sonra herşey normal) benim için çok büyük bir sorun olmasada sebebini öğrenmek istiyorum,nasıl düzelir ,maliyeti nedir ve vitaralarda yaşanan bir durummudur bu??
Benim 93 jlx 10 yıldır 70 km ye kadar titriyor. Çok soğuktada biraz sürtünme sesi yapıyor. Heralde bakıma ihtiyacı vardı ama 10 yıldır vakit bulamadım. ;D Yinede suzukide gelişme var. 1993 model 70 e kadar titrerken 2000 model 40 a kadar titriyor. Son modelllerin göstergelerini biraz da iyileştirdilerse sorun kalmamış olacak.
Merhaba. Kilometre telinin biraz temizlenmeye ihtiyacı var sanırım. Ben gösterge tablosunu çıkartıp kilometre telinin içine şırınga ile hidrolik yağ basıyorum sonrasında çok büyük oranda uzun zaman düzelme oluyor ancak tozlu kirli çamurlı yollara girdikten sonra özellikle tozlu!!! tekrar başlıyor. Herhalde bir izolasyon sorunu...
kilometreciye gidip gösterge panosunu ve telini temizletip yaglatırsanız sorun ortadan kalkar. benimki 1995 150 binde aldıgmda yapıyor idi maslak 1. kısımda ki iki ihtiyar ustanın oldugu bir dükkan var orada halletirmiştim.