2001 discovery 4.0 v8 için ekipman

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,198
Ynt: 2001 discovery 4.0 v8 için ekipman

Mert bey araca yapılacak modifikasyonun sonu yok tamamen sizin önceliğiniz ve kesenize göre değişiyor ama çamur lastığı bence en önce geliyor tabi

Etiketler

erkan bey,

bf 245x70x16 lastik var araçta.. gayet dişli duruyor. bunlar çamur için uygun lastikler midir? yoksa daha özel birşey mi lazım??

mertozzy' Alıntı:
erkan bey,

bf 245x70x16 lastik var araçta.. gayet dişli duruyor. bunlar çamur için uygun lastikler midir? yoksa daha özel birşey mi lazım??

aracınızın yandan bir görünüşünü buraya ekler misiniz? bir de lastiklerden birinin yakın görünüşü. teşekkürler.

edaghan' Alıntı:
aracınızın yandan bir görünüşünü buraya ekler misiniz? bir de lastiklerden birinin yakın görünüşü. teşekkürler.

engin aracımı kasko kapsamında ücretsiz auto king e götürüp kaporta bakımı yaptırıcam 5 cm çapına kadar tüm hasarları kapsıyormuş ve pasta cila ;D ;D ;D

[attachment=1][attachment=2]

resimler galeri resimleri.. henüz yeni foto çekemedim[attachment=1][attachment=2]

öncelikle geçmiş olsun,araçlar için offroad veya arazide olabilecek hasarları kapsayan sigorta varmı acaba
ben lr experience in araçlarının olabilecek hasarlar için kaskolarının bu aktiviteleride kapsadığını duymuştum
tabiki primi yüksektir herhalde,ama arazide ne olacağı pek belli değil
selamlar

Telsiz gerekli, hiç fuzuli değil. CB telsiz işinizi görür, tercihen AM/FM bandlı olsa iyi olur. President Harry II Clkassic geçende kampanyada idi, fiyatı da uygun idi 250 TL ama devam ediyor mu bilemiyorum. Ben kampanyadan önce telzis + anten 300 TL'ye almıştım.
Eğer yurtdışından yolcu yanında getirtme imkanınız varsa hi,ç kaçırmayın. 30 usd'ye telsizi halleder, buradan da 80 TL'ye antenini alırsınız, montaj da en fazla 50 TL.

Disco 2 ağır bir araç. a/t lerle off rod olmaz. Hatta böyle ağır araçlarda normal m/t lerle bile zorlanırsınız. Bu araçla arazide güvenle gezmek isterseniz, agresif m/t seçmeniz gerekir.

nejat bey telsz bilgisi için teşekkürler.. en kısa sürede edineceğim bir tane...

güven bey selam... a/t ve m/t : ))) sanırım otomatik ve manuel den bahsediyorsunuz... : ))) araç gerçekten ağır.. standart 2.100 kg. öndeki tampon ve vinçte sanırım 100 kg ve üzeri olur... bide ben olunca nerdeyse 2.500 kg... bu ağırlığı gaza bastığım an hissediyorum zaten... : ))) ama ben çok ağır koşullarda bir araziden ziyade biraz daha öğrenme ve eğlenme amaçlı gezintiler yapmayı düşünüyorum. oda şimdilik : ))) malum bu işlere yeni girdik. bir öğrenme süreci olacak... acemiliği attığım zaman zaten daha ufak tefek hırçın bişi alıcam : ))))

AT (All Terrain) MT (Mud&Terrain) yani lastik tipini kastetmişti Güven ama otomatik-düz vites tercihinde de m/t arazide daha iyidir

işte cahilliğin bedeli : )))) neyse öğrenmek değil, öğrenmemek ayıp demişlerr : )))))
daha çoook aydınlanmam gerekecek sanırım : )))

siz bu arabaya bence hic masraf etmeden binin tum ihtiyaclarinizi karsilar. ileride offroad tercihleriniz netlestiginde ona gore bir arac alir yada bunu ona gore modifiye ettirirsiniz

yok yok..iyidir şimdiden başlamak... bu son kriz döneminde öğrendiğim en önemli şey hiç birşeyi ertelememek gerektiğidir... : )))
ben bundan başlayayım ufak ufak : ))

vallahi siz bilirsiniz o zaman gitmek istediginiz arazi sartlarina gore bir lastik alarak %50 sini yapmis olursunuz gerekenlerin

bu arada sizin araç kaç model??