sellçuk
Kamp II
Bilindiği gibi 2.gezenbilir festivali düzcede yapıldı ve büyük ödül TMAX 9000 VİNÇ Tİ, bu vinçi i kazandım ve tamponsuz olmazdı bence, burdada çalıştığım MASTER SERVİSİN SAHİPLERİ, ADEM BAY VE MEHMET İŞMEN tamponda bizden sana hediye dedi ve yaptırdılar sağolsunlar.
Bayram usta ve yeniler aksesuar çalışanları tamponumu yaptılar.
Tampondaki bul barı civatalı yaptırdım ve krom civata,pul kullandım, neden civatalı derseniz polis sorun yaratırsa sökmek için fazla göze batarsa diye, işletmeyi şuan düşünmüyorum hemde sıkılırsam sökerim ayrı bi görüntü elde etmiş olurum diye.
Tampon bittikten sonra siyah statik boya yapıldı fakat zemindeki pürüzleri boyanın ince atılmasından dolayı hoş durmadı ve bende yan bakalitlerin rengine boyattım ve bugün monte ettim.
Tampon kalınlığı 3mm
Vinçtablası 5 mm
tüm parçalar sökülebilir tipte
Makara civatası somunu pulu yine krom
sponsorlardan huma otoya tekrar teşekkür ederim saygılar SELÇUK ŞAHİN
Bayram usta ve yeniler aksesuar çalışanları tamponumu yaptılar.
Tampondaki bul barı civatalı yaptırdım ve krom civata,pul kullandım, neden civatalı derseniz polis sorun yaratırsa sökmek için fazla göze batarsa diye, işletmeyi şuan düşünmüyorum hemde sıkılırsam sökerim ayrı bi görüntü elde etmiş olurum diye.
Tampon bittikten sonra siyah statik boya yapıldı fakat zemindeki pürüzleri boyanın ince atılmasından dolayı hoş durmadı ve bende yan bakalitlerin rengine boyattım ve bugün monte ettim.
Tampon kalınlığı 3mm
Vinçtablası 5 mm
tüm parçalar sökülebilir tipte
Makara civatası somunu pulu yine krom
sponsorlardan huma otoya tekrar teşekkür ederim saygılar SELÇUK ŞAHİN