2001 JLX Suzuki Vitara Demir Tampon Vinç Tablası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sellçuk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,177

sellçuk

Kamp II
Yer
istanbul kağıthane
Bilindiği gibi 2.gezenbilir festivali düzcede yapıldı ve büyük ödül TMAX 9000 VİNÇ Tİ, bu vinçi i kazandım ve tamponsuz olmazdı bence, burdada çalıştığım MASTER SERVİSİN SAHİPLERİ, ADEM BAY VE MEHMET İŞMEN tamponda bizden sana hediye dedi ve yaptırdılar sağolsunlar.
Bayram usta ve yeniler aksesuar çalışanları tamponumu yaptılar.

Tampondaki bul barı civatalı yaptırdım ve krom civata,pul kullandım, neden civatalı derseniz polis sorun yaratırsa sökmek için fazla göze batarsa diye, işletmeyi şuan düşünmüyorum hemde sıkılırsam sökerim ayrı bi görüntü elde etmiş olurum diye.
Tampon bittikten sonra siyah statik boya yapıldı fakat zemindeki pürüzleri boyanın ince atılmasından dolayı hoş durmadı ve bende yan bakalitlerin rengine boyattım ve bugün monte ettim.

Tampon kalınlığı 3mm
Vinçtablası 5 mm
tüm parçalar sökülebilir tipte
Makara civatası somunu pulu yine krom

sponsorlardan huma otoya tekrar teşekkür ederim saygılar SELÇUK ŞAHİN

şasekulağı.jpg

vinçtablas.jpg

vinçtablas1.jpg

vinçtablas2.jpg

vinçtablas3.jpg

Etiketler

Ynt: 2001 JLX Suzuki Vitara Demir Tampon Vinç Tablası

araç harika görünüyor güle güle bol çamurlu günlerde kullanın

selçuk güle güle kullan güzel bir uygulama olmuş. E hadi yap artık şu yükseltme ve lastik işini de be kardeşim. Bekliyoruz bu sezon seni yanımızda.. ödül almış vitarayı öyle garajda yatırmazlar haberin olsun... ;)

Selçuk çok güzel olmuş, Çağlar'ın dediği gibi yükseltme ve MT sırası gelmiş artık ;)

Selçuk elinize sağlık, yapım aşamalarını adım adım anlatman ve buradan paylaşman çok iyi olmuş, benzer işlemleri yapacak arkadaşlara örnek bir çalışma, güle güle kullan, çok beğendim, çok yakışmış... ;)

4 L' Alıntı:
selçuk güle güle kullan güzel bir uygulama olmuş. E hadi yap artık şu yükseltme ve lastik işini de be kardeşim. Bekliyoruz bu sezon seni yanımızda.. ödül almış vitarayı öyle garajda yatırmazlar haberin olsun... ;)
Selçuk Çağlar abine katılıyorum .seni arazide aramızda görmek bizleri mutlu edecektir.
Nede olsa bir şampiyonla gezmek var işin sonunda ;)
Tampon ve vinç in uyumlu olmuş güle güle kullan kardeşim. :smiley:

Teşekkür ederim levent abim, ben hep katılmak isterim sizlere ama olmuyo bi türlü abii yaa :(

İnşallah yakında görüşürüz abim sağlıcakla kal.

Tebrik ederim çok güzel iş çıkarmışınız yapan ustanın ve sizin elinize sağlık arac çok yakışıklı olmuş çamurunuz eksik olmasın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR