sakin kullanımda su kaynatmıyormuş dikkat edilirse sorunsuz binilebileceğini duydum bu fiyata 25-30 milyar arası az yakan ve prestijli konforlu bi jip yok arkadaşlar 4.7 ler çok büyük motor aşırı luzumsuz lpg taksak kapalı garajıma koyamıycam aracımı vs onun rezillikleriylede uraşmak istemiyorum 4.7 lpg li nin 3.1 dizelden daha çok yaktığını duymuştum 2.7 ler 40 milyar civarı beni aşıyo kısaca bende arada kaldım şuan ya 3.1 alıcam yada jeep e hiç girmicem
Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=51641.0#ixzz2JLupVZcU
arakadaşlar ben yaklaşık 10 aydır 3.1 td kulanıcısıyım ve aracımı gercekten seviyorum neden mi bana daha bu yorumlardaki lerde görduyum sorunları daha cıkart madı ama ben aracı oto bandada kulandım arazidede kullandım ve en basiti 27/01/2013 de keşana yagan karda bende yoldayDIM VE JEEP DİYE TIRAFİYE CIKAN bi cok aracın rampada kaldıgına sait oldum ve bende istanbula gelirken rampalarda tırafik 3 km buluyordu ve ilerleyemiyorlardı bende aracımı 40 cm karla kaplı tarlaya soktum ve rampanın en başına cıkıp rampada kalan aracların önüne gecip aksamadan yoluma devam ettim ama ben bu aracı hiç istop etmeden yaklaşık 5 saat yolarda ve tarlalarda inanılmaz zorladım inanın harsaret yerinden bile oynamadı ve bence zorlaanınca hararet yapar yorumu boş hiç bi şey yaptıgı yok eyer bilmiyorsanız ve bu aracı kulanıp yorum yapıyorsanız gelin tartışalim ama siz birebir şait olamadıysanız bence insanların düşün celerini etkilemeyin derim :
;D