2001 Model Suzuki Vitara ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan off road dream Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,818

off road dream

www.pangeaoffroad.org
Yer
ankara
Bir süredir arazi aracı arayışlarımdan sonra Suziki vitara almaya karar verdim, öcelikle hangi modelin bana uygun olduğunu araştırdım, motor seçeneği, 3 yada 5 kapı olması, Otomatik veya düz vites olması derken seçimi netleştirdim.
Benim alacağım(malum bütçeye göre) aracın 1998 -2000 model arası 1,6 jlx düz vites 5 kapılı bir araç olabileceği sonucu çıktı. Fakat araştırırken ilginç bir şeyinde farkına vardım bu araçlarda en çok1998 model olanı tutuluyor, ve özelliklede 2001 model olanın fiyatları modeline göre düşük rakamlarda bunun sebebini öğrenmek istiyorum bilgisi olan arkadaşlarımdan. 2001 modellerin bilmediğim bir eksilkiği mi var neden bu modellerin fiyatları düşüktür 1998 model bir araç 16000-17000 civarı satılırken 2001 model ler de aşağı yukarı bu fiyatlarda veya daha düşük de çıkabiliyor.Tabii yanlış bir düşünüyor da olabilirim
Şimdiden soruma cevap verme nezaketini gösterecek tüm arkadaşlara teşşekür ediyorum.

Etiketler
Ynt: 2001 Model Suzuki Vitara ?..

1998'ler orijinal japon (sanırım çok az bir kısmı da İspanyol Santana Motor Üretimi) aralarında 8 beygir fark var 1999 ve sonrasında üretilen ispanyol olanlar daha güçlü motora sahip ancak kullananlar arazide bu 8 beygirin önem arzettiğini söylüyorlar. İkisini eteklerinde plastik kabartmalar olan ispanyollar ile etekleri düz olan japonlardan görsel olarak ayırtedebilirsiniz. Ben orijinal japon kullanıyorum 1996 X90 kısa şasi vitara ile alt yapı olarak ve göğüs kısmı vs aynı harika bir makina sorunsuz olarak uzun süre binebilirsiniz şimdiden hayırlı olsun derim. Bir de siz de bilirsiniz ama seneden daha çok kullanım önemlidir temiz kullanılmış az km yapmış ve bilinen bir yerde expertizi yapılmış bir araç alın sonra ahın vahın arkasından yetişilmiyor.

bende sizin gibi araştırma içindeyim ancak 1996-2003 arası baktığımda benim karşılaştığım sonuç şu: 13000 den 22000 e kadar araç var ve bunların pahalı olanları genellikle modelli olanları ha arada fiyatı bir nebze düşük yüksek modellier ise 2,0 olanlar sanırım yakıt ekonomisi günümüz koşullarında alıcıları daha ekonomiğe yönlendiriyor.

merhabala sizin sorunuzun cevabı daha yüksekmodelin neden daha ucuz olduğu yönünde. mutlaka o ucuz araçlarda bir sorun mevcutuur. bu sorunun maliyeti ise 2000-3000 tl civarındaysa satan kişi bunu aracın fiyatından düşük tutar bu sebeğpten almadan önce mutlaka prof. bir yardım al derim . sana kolay gelsin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri