2001 Model Vitaraya Japon Hub Nasıl Takılır?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bigalı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,272

bigalı

Kamp II
Yer
çanakkale
Arkadaşlar hepinizi selamlıyorum.2001 model suziki aracıma sol öndeki hub un arızalanması dolayısıyla çıkma bir japon hub aldım.Ancak bu hub ların ispanyollara takılırken bazı işlemlerden geçtiğini duymuştum.Nasıl bir işlem yapmalıyım.Yardımcı olursanız sevinirim :smiley:

Etiketler
Ynt: 2001 Model Vitaraya Japon Hub Nasıl Takılır?

Merhaba,
İkisi arasında böyle bir uyumsuzluk olduğunu bilmiyordum.
Aks ucundaki freze diş sayısı aynı ise takabiliyor olmalısınız.
Çıkan hub, yeni aldığınız hub ve sökülmüş vaziyette, aksın ucunun gözüktüğü fotoğrafları paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım.
Selamlar.

Üzerinde takılı olan hub bu. hub005.jpg Yeni aldığım hub ise bu kabartma yazılı olanların japon olduğunu duymuştum.Doğrumudur.Üzerindekini geçenlerde söktüğümüzde iç aksamları birbirine benziyor hub007.jpg hub009.jpg

benim aracımda 99 vitara otomatik hublarda yazı veya kabarma yok dün tekerleği sökünce dikkatimi çekti sağ sol hublarda made in U.S.A yazıyor ben hubları ispanyol sanıyordum

Bu yeni aldığım hub u takarken içerisine gres veya başka bir yağ ile yağlamalımıyım.Eğer yağ koyacaksam ne kadar koymalıyım?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,141
Kayıtlı Üye Sayımız
167,032
Kaydolan Son Üyemiz
Kjtheking

Çevrimiçi üyeler