Arslan67
Senin sattığın ve benzeri farları ben e-bay'da 150-200 dolar mertebesinde gördüm alacaktım ama son anda karar değiştirdim, biraz fazla "havalı" görünüyor ve bu arabanın ağır görüntüsüne hafif kaçıyor, bu kişisel fikrim. Ay sonunda baldıza USA'ya gidiyor, bir valizini ben rezerve ettim, far, ayna vs. getirtiyorum, umarım giriş kontrolünde sorun çıkarmaz. Alacağım farların linki şu:
http://www.amazon.com/gp/product/B0015PPZ2C/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER
Sevgili Levent (abi?, ben 40 yaşındayım),
İşte bir Türk, Türkiyeli düşünme tarzı, ben de son çare aynı çözümü düşünmüştüm; silindir depo ile ruhsata işletip simit depoya geçmek; bir nevi hülle oluyor bu, belki de islam coğrafyasının etkisi
Ulaşılması çok zor Prins Maslak Makina Mühendisine bugün ulaştım telefonla, şu ana kadar bu arabalara hep silindir depo taktım ama simit depo konusunda da bir çözüm olabilir, 4cm bir delik bulabilirsek hallederiz dedi.
Gezenbilir, donanımhaber ve arazideyiz okuyorum epey fazla. Esas olarak IT networking konusunda çalışan ama çok farklı disiplinlerde derinlemesine teknik bilgi edinmeyi seven bir elektronik mühendisiyim. Evimde her türlü tamirat vs. için takım ve malzeme var, uğraşmayı severim. En basit bir hafıza kartı konusunda bile formları okuyunca kafam karışıyor. Herkes elindeki cihazı övmeyi seviyor, hele bir de cihaz yarıştırması yapıp küfürleşmeli kavgalar falan yapıyorlar, komik. En hatalı kararlarımdan birini, şehir içinde az yakan ama otomatik araba diye aldığım Honda Jazz ile yaptım; bu formlar yüzünden. Dolayısıyla okudukça aydınlanmak yerine daha bir kafam karışıyor. En son yarın Prins ile görüşüp konuyu kapatacağım.