2002-2004 Arası 2.7 Crd

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atilla06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,174

7 gündür bakım ve yükseltme işleri yapılıyor jant lastik bugün takıldı 3. Sahibiyim çok ve servis bakımlıdır aldığımdan bugüne kadar 20 bin tl harcadım evraklı hepsi 60 bine satarım saat gibi benimle hiç konuşmanıza gerek yok aracı alıp istediğiniz yere gösterebilirsiniz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Etiketler
evet gözü kapalı alınacak bi 4x4 ama bütçemim biraz üzerinde kredi işinede bulaşmak istemiyorum.

baktığım wj lerin çoğu km oynanmış araya bayram girdi birde senelik izin 1,5 ay erteliyecem izinden sonra kaldığım yerden aramaya devam..

arkadaşlar
2002 model GC 2.7 CRD Overland arıyorum.
konu hakkında burada bir çok yorum ve faydalı bilgiler edindim.
sizlere çok teşekkür ediyorum.

iyi günler. öncelikle paylaşımların için çok teşekkür ederim. ben de 02-04 2.7 crd uzun zamandır bakıyorum. şu anda 50-60 bin tl arası. Benim merak ettiğim bu arabalara 200-250 000 arası kilometrede ne kadar masraf yaptınız aldığınızdan beri. şimdiden teşekkür ederim.

Aşağıda fotoğraflarını paylaştığım 190.000 km'deki 2005 model jeep wj 2.7 vision aracımızın periyodik bakımı dışında sadece arka z rotlar ve sol ön aks körüğü değişti. Diğer tüm mekanik aksam ise hala fabrikasyon ve gayet iyi durumda.

Arkadaslar hafif offroad icin kamp ve hafta sonu geziler icin arac arayisina girdim, sormak istedigim 2000 veya 2700 cc yeterli olmazmi illa daha buyuk olmalimi sizce

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tüm bakımları ve süspansiyon takımları değişmiş olarak 472022399 ilan mumarası ile sahibinden.com üzerinden satıyorum. Araç hasar kayıtsız ve değişensiz dir. Tüm parçaları ile orginal uzun süre kullanılabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba ben 2004 model Cherokee mi satıyorum. Çok temiz ve hasar kayıtsızdır. İlgilenirsen görüşelim. 472022399 İlan numarası ile sahininden.com ilgilenirsen telefonumu veririm.

Herkese merhaba, ben de 2002-2004 arası 2.7 crdi gc arıyorum satılık aracı olan arkadaşlar yazarlarsa görüşebiliriz