2003 2.7 Crd Aldım, Birkaç Sorum Var...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan uslsy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 285
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,136

Etiketler

Bro stop güzel olmuş , sprey boyada tamamda çelik macunla tamponu normal formuna döndürmedinmi zor bir iş değil o , kabaca sür kuruyunca kalım zımparayla kabasını al sıfırlanmaya yakın 2000 zımpara suyla birlikte kaymak gibi çıkar
 

Haftasonu geldi. Pazar günü yağmurlu olmazsa silip uygulayayım tekrar o şekilde.
 




Benzinli de tüp olayına girmek gerekir tüpten hoşlanmıyorum

Benim kafadansın. Dönüp dolaşıp bu araca yapışmamın en büyük sebeplerinden biri tüp konusu. Dizel olması beni huzurlu kılıyor. Tüp sanki her an patlayacak gibi geliyor bana. Bir de benzinlikte gaz alıyorlarken şamandıralarından mı ne bir ses gelio. Resmen bir yere saklanasım geliyor.
 

Hehe o doldum uyarısı sıkıntı yok
 

E
 

Eline sağlık çok güzel olmuş bayaa bir emek harcanmış çok beğendim yalnız tampondaki sis lambaları biraz küçük görünüyor
 

Ömer'cim eline sağlık, çok güzel görünüyor.
 



ama işte bu jenerasyondaki tüm V6 ve V8 chrysler motorlarında üst kapakta LPG kaynaklı problem oluyor yaklaşık 100 bin km içinde. yani 100 bin km sonra 10 bin tl nizin olması lazım.
 


Eline sağlık çok güzel olmuş bayaa bir emek harcanmış çok beğendim yalnız tampondaki sis lambaları biraz küçük görünüyor

Teşekkürler hocam. Büyükleri de vardı aldığım yerde. Fakat bunlar nedense daha hoşuma gitti. Alternatif olarak ilerde değiştirirsem bir büyüğünü deneyeceğim.
 


Hayirli olsun aracin goruntusu cok degismis..Bu 2" yukseltleyi biraz anlatabilirmisin aracin konforu yol tutusu cok etkilendimi? Yukeltme icin aracin nelerini degisip oynama yapiyorlar..birde neye mal oldu..tesekkurler..
 



Bende liberyt ye yazılayim diyorum ama tamda karar veremedim
Liberty de iki kasa var. Bir tanesi 2008-2012 arası (KK) kare kasa Liberty. KK Kasa olanlar 2.8 CRD Limited ve dizel. Diğer Liberty kasa ise KJ kasa yuvarlak farlı olanlar. Onlar 3.7 benzinli. İki kasaya da ayrı ayrı bakmanız lazım. Benimkisi 2.8 CRD Limited. Ancak bular Türkiyede Liberty olarak geçmiyor Cherokee olarak biliniyor.