2003 4.7 Wj Grand Cherokee

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkanozdes Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,309

serkanozdes

Yeni Üye
arkadaşlar 2003 model WJ kasa grand cherokee sahibiyim...
bir sorunum var,,,
ön diferansiyel i 4-5 cm öne almak istiyorum,,, konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum...

Etiketler
bi zj parasi harcarsin gerek varmi ? duz duvara tirmanmiycaksan bence gerek yok

Ynt: 2003 4.7 Wj Grand Cherokee

serkanozdes' Alıntı:
arkadaşlar 2003 model WJ kasa grand cherokee sahibiyim...
bir sorunum var,,,
ön diferansiyel i 4-5 cm öne almak istiyorum,,, konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum...
Serkan bey,
Eczaneye gidip ilaç istiyorum demek gibi bir şey olmuş yazınız, hastalığı bilmeden nasıl yardımcı olalım ? aracı yükselttinizde kollarmı kısa kaldı ? daha detaylı yazarsanız yardımcı olmaya çalışayım..

Aracı 4 inç yükseltim, 33 lastik takmak istedim ama ne yazık ki ön lastikler aracın manevra esnasında aracın alt şahaneye temas ediyo, o yüzden diferansiyeli 4-5 cm öne almam gerekiyor,,, aldığım yükseltme kitinin içinde gelen kollar ayarlı kol değil,,, o kadar da araştırdım ama ne yazıkki ayarlı kolları Türkiye'de bulamadım,,, yurt dışında var ama nakliye sıkıntısı yüzünden getirtemiyorum,,, tek sıkıntı bu,,, yardımcı olabilirseniz, yada farklı bir uygulama önerirseniz sevinirim arkadaşlar,,,

Denedim kurtarmadı, 17 jant dı orijinal olan, 15 e düşürdüm 33 lastikle birlikte arkalar cuk oturdu ama önler marşpiyele çarpıyor manevra esnasında, 1 tur bile döndüremiyorum,,, 1/2 turda çarpıyor,,,

maslak sanayide husoff var orda bi wj gordum 35 lastik vardi galiba numarasini bulabilirsin arayip bi sor istersen huseyin ismi arama motoruna husoff yazman yeterli

Aldığınız kitle 32" ideal ölçü ancak 33 kullananda var tabanı 12,5 mu aldığınız lastiğin ?

oguzhan3434' Alıntı:
speysir kullanmadin mi ? ofsetli jantla kurtarmazmi dersin ?
spacer veya offset li jant iç sürtmeleri için arkadaşın yazdığından anladığım kadarı ile lastiğin dışı sürtüyor lastiği ne kadar dışa taşırsa sürtme artar bu durumda..

serkanozdes' Alıntı:
Denedim kurtarmadı, 17 jant dı orijinal olan, 15 e düşürdüm 33 lastikle birlikte arkalar cuk oturdu ama önler marşpiyele çarpıyor manevra esnasında, 1 tur bile döndüremiyorum,,, 1/2 turda çarpıyor,,,
Mevcut kollarınızı tornacıda ayarlıya dönüştürebilirsiniz. ustanız yoksa yardımcı olabilirim..

Arkadaşlar bugün farklı bir jant daha denedik olumsuz netice aldık,,, 2 seçenek kaldı,,,
Ya mn diferansiyeli öne alıcaz, yada çamırluk ağızlarında ve marşpiyel de oynama yapıcaz,,, başka türlü olmuyor,,,