umutcelikel No pain no gain... Mesajlar 3,338 Tepkime Puanı 211 Yer Ankara Web landroverseries3umutcelikel.blogspot.com 9 Kas 2015 #17 mohawk' Alıntı: iyi gezi olmuş. Kızınızada kocaman bir MAŞALLAH diyelim. Bizde 29 Ekim'de bir Karabük/Yenice gezisi yaptık. Bir ara resim paylaşacağım. Genişletmek için tıkla ... Anam süperdir orası direk yağmur ormanları Teşekkürler bu arada
mohawk' Alıntı: iyi gezi olmuş. Kızınızada kocaman bir MAŞALLAH diyelim. Bizde 29 Ekim'de bir Karabük/Yenice gezisi yaptık. Bir ara resim paylaşacağım. Genişletmek için tıkla ... Anam süperdir orası direk yağmur ormanları Teşekkürler bu arada
mohawk Kamp II Mesajlar 348 Tepkime Puanı 20 Yer istanbul 10 Kas 2015 #20 Evet. Aynen yağmur ormanları ama nemli ve sivrisinekli değil. O bölge öyle 3-5 kere gitmeyle bitecek bir yer değil. Türkiye'nin en büyük kesintisiz ormanlık alanı orası. Buda naçizane benim araç.
Evet. Aynen yağmur ormanları ama nemli ve sivrisinekli değil. O bölge öyle 3-5 kere gitmeyle bitecek bir yer değil. Türkiye'nin en büyük kesintisiz ormanlık alanı orası. Buda naçizane benim araç.
mohawk Kamp II Mesajlar 348 Tepkime Puanı 20 Yer istanbul 10 Kas 2015 #21 Bu arada resimleri , gezi kısmınamı atsaydık ayıp olmasın foruma
umutcelikel No pain no gain... Mesajlar 3,338 Tepkime Puanı 211 Yer Ankara Web landroverseries3umutcelikel.blogspot.com 10 Kas 2015 #22 Vayyy tam aynı konfigürasyon bizim yeşil kurbağa ile. Füme jant süper durmuş, boyatmasaydım bu renge boyatırdım vallahi...Maşallah diyelim. (Not: Standart Disco 2 candır )
Vayyy tam aynı konfigürasyon bizim yeşil kurbağa ile. Füme jant süper durmuş, boyatmasaydım bu renge boyatırdım vallahi...Maşallah diyelim. (Not: Standart Disco 2 candır )
umutcelikel No pain no gain... Mesajlar 3,338 Tepkime Puanı 211 Yer Ankara Web landroverseries3umutcelikel.blogspot.com 10 Kas 2015 #23 mohawk' Alıntı: Bu arada resimleri , gezi kısmınamı atsaydık ayıp olmasın foruma Genişletmek için tıkla ... Yav boşver bulan burada da bulur
mohawk' Alıntı: Bu arada resimleri , gezi kısmınamı atsaydık ayıp olmasın foruma Genişletmek için tıkla ... Yav boşver bulan burada da bulur