yükseltme ile quadradrive ın performansının düşmesi arasındaki bağlantıyı kuramadım.
öyle olsa kimse aracını yükseltmez hele ki USA da, forumlarda böyle bir bilgi var ise ki yabancı forumları takip ederim hiç denk gelmedim.
artikililasyon olayı aracın yeni takılacak kitine bağlıdır, en ufak modifikasyonda kitin içinden çıkacak amortisöre ve kollara bağlı değişir.
yine aynı şekilde kitten çıkacak olan amortisörün sertlik yumuşaklık derecesine göre de aracın dengesi değişir.
benim aracıma taktığım kit sonrası 4" yükseltme ve 245/70/17 KO2 AT lastik ile makas ata ata gidebiliyordum, düşün ki sertlik ne kadar artmış..
yurtdışında niye takoz ile yükseltmiyorlar dersen alttaki linkte 400usd ye adam işi halledebiliyor ki kollar yaylar amortisörler hepsi değişiyor, bunlar zaten o yaştaki bir araçta değişecek, 3 kuruşa 5 köfte alıyor işini görüyor.
yine alttaki sette standart amortisör kitte ücretsiz ama bilstein istersen ekstra 280usd ödeme zorundasın.
aradaki fark ne dersen sertlik / yumuşaklık ve darbe emiş özellikleri.
WJ 2" Foundation Series Kit - Iron Rock Off Road
kısaca parametre çok fazla. ne istediğinize karar verip devam edin ama yukarıda yazdıklarınız geçerli sebepler değil..