2004 grand vitara yakıt sorunu diye açtım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan killerbee1907 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,581

killerbee1907

Ana Kamp
arkadaşlar okuyan çok ama demek ki anlayan yok fazla
en azından çankırı da ankara da iyi bir usta varsa bildiğiniz
onu söyleyin bu forum siteside inşallah belli başlı kişilerin sohbet yeri değildir
diğer siteler en fazla 10 kişi üzerinden döner
onlar sohbet eder
öyle değildir inşallah burası da

Etiketler
Ynt: 2004 grand vitara yakıt sorunu diye açtım

Yardımcı olmak isterim de konuyu anlamakta zorlanıyorum.

2004 model GV'nizde yakıt sorununuz mu var? Çankırı veya Ankara'da usta mı arıyorsunuz?

evet yakıt sorunum var 2004 grand vitara2.0 ov yakıt sorunu diye konu açtım

Evet konuyu "2004 grand vitara yakıt sorunu diye açtım" şeklinde açmışsınız da sorunu da biraz açsanız, tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir.

Sorun nedir? Çok mu yakıyor? Motor kesik mi çalışıyor? Gaz mı yemiyor araba? Çekiş mi düşük?

Siz sorunuzu başka bir başlıkta sormuşsunuz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=51271.msg0#new

Açtığınız bu konuya aynı gün cevap alamayınca o konuya cevap vermek yerine yeni bir konu açmışsınız, karışıklık buradan gelmiş :smiley: Neyse durum anlaşıldı, diğer başlıkta devam etmekte fayda var.

Hafta sonu çoğunluk gezi, kamp, off-road gibi aktivitelerde olduğundan cevap hemen gelemeyebilir. Bu arada Suzuki'nin web sitesinden yetkili servis adreslerini öğrenip aracı göstermenizde fayda var.

bir aydır forumdan maaşımı alamadığımdan sorulara cevap veremiyorum kusura bakmayın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR