tesekkurler suan aksıyon oto murat ustada aracım burada agır kıs kosullarından dolayı mekanık arıza verdım tum parcaları japonyadan fabrıkasından sıparıs ettık 20 gun ıcınde gelıyomus heralde haftaya gelır motordakı agır bakımları yapılacak bır dusuncem var o olmaz ıse modıfıyeye devam(nısanlıma gundelık kullanım ıcın ıkıncı aracımız olarak jımmy alma gıbı) kupa yukseltme uygulanacak tamponların montajı sonunda yapılacak bırde ayna mahrutıler degısecek lastıkler 245/75/16 yapılacak
benim jimny satılık bildiğiniz gibi.. telefondaki tavsiyeniz üzerine bu yazınızı ve aracınızı inceledim ancak vitara dopdolu, beni çok aşar ne yazık ki..
aracınızla ilgili yaptıklarınızı görünce kolları sıvamak geliyor insanıniçinden ,99 model manuel 2.5 v6 gv var bende baskı balata zincir değişimi ne kadar tutar acaba tavsiye edeceğiniz marka varmı?
zincirden abartı bi ses gelmiyor ama baskı balata işine girmişken oda değişsin diye düşünüyorum yormlardan okuduğum dediğiniz gibi ama tavsiyeler eşliğinde bir ustaya güvenecez sivasta