evet 33 ıcın basta akslerı gozden cıkarmak lazım o nedenle basta akslerı kalmını nın guclendırılmıs akslerı ıle degıstırmeyı dusunuyorum zaten ayna mahrutıyıde degsınce sıkıntı olcak bır durum kalmıyor (not 5.72 ayna mahrutı suan pıyasada mevcut bız daha cok tork ve guc ıcın yenı uretılen serı 5.85 ı beklemekteyız)
merhaba Gökhan cım
merakla bekliyorum..takipteyim
tam kara yılan oldu
grand a binmen için 1 merdiven sipariş ettim gelince yollarım
ne olmuş Grand Maşşallah
Gökhan
moon visior e oşık falan koymuşlar(sünnet çocukları gibi) olmasınn dedim
merdiven elime ulaştı foto.ları ekleyeyimmi ))
inşaat merdiveni ))
ön tamponu orjinal renge boyatsan daha mı iyi olur bütünlük olarak
gökhan ım
benim grand a ilk gelen hediyeden sana göndermek isterim
senin ki harbi hak ediyor....
nazar boncuğu hani şu tosunlara takılanlardan....
nazar kalmasın kardeşim aracın süper mega ne desek yahu )) anladın sen
aracı bır ara hanımın da ılla otamatık vıtes araba al ısrarlarıyla satıyordum sukur onuda ıkna ettım evladım kalıyor ;D ;D ;D ;D ;D ılk ısım kostura kostura ıstanbula gıdıp ogluma ıkı takım lastık almak oldu asvalt ve hafıf arazı ıcın bf goodrıv mut terraın aldım ıkıncı takım ıcın ıse mehmet abıyle gorustum yenı serı geldıgınde fadıma marka extremlerımde gelcek
lastıklerı yaz sezonu oldugu ıcın bıraz kucultmeye karar verdım yenı pabuclarmızı 225/75/16 bf mt yaptım mehmet becce abımızle bırlıkte ıkıtellıde cuma gunu testt ettık guzel aracıda lastıklerıde begendı morgulus morgulus morgulus
cuma aksamaı hakan ırıklı abımın evıne aspırınlı pardon ahmet cayı ıcmeye gectım oda gerı vıtes lambalarını begenmedı calısma lambası ve gerı vıtes lambası yapmamı onerdi ve saolsun lambayı hedıye ettı geldım ılk isim bugun onları montaj yapmak oldu cok saol hakan abı
bugun sonunda oglusunmun kaput kaplaması geldı once ıc dıs yıkama ondan sonra kaput kaplamasını montaj ettırdım kafam rahatladı morgulus morgulus morgulus