fazla bıse konusamamııstık ama mehmet abının topladıgı bır grandın gezısı belkı ıncelemıssındır sıyah alınca arabayı dırek bu araba aklıma geldı ;D ;D
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=70592.0
tesekkurler seval abla on koruma barlarını ve yan ayaklık ları sokecem onları aracın ustunde aldım yukseltmeden sonra fazla ısıme yaramıyacak eger ıstersen ıkı -uc ay beklersen sana yolluya bılırım bızım hakan ırıklı ya yollarım ordan alırsın
tesekkurler seval abla on koruma barlarını ve yan ayaklık ları ben sokcemonları aracın ustunde aldım yukseltmeden sonra fazla ısıme yaramıyacak eger ıstersen ıkı -uc ay beklersen sana yolluya bılırım bızım hakan ırıklı ya yollarım ordan alırsın
Teşekkür ederim Gökhan.
Sen işlerini hallet o zamana kadar ben almazsam, tekrar konuşuruz.
Ben metal mi olsun yoksa polycarbon mu, henüz karar veremedim.
Çok çok teşekkür ederim
Haberleşiriz.
Teşekkür ederim Gökhan.
Sen işlerini hallet o zamana kadar ben almazsam, tekrar konuşuruz.
Ben metal mi olsun yoksa polycarbon mu, henüz karar veremedim.
Çok çok teşekkür ederim
Haberleşiriz.
gökhan kardeş hayırlı olsun bir ay kadar önce aynı renk ve model bende bir suzuki grand vitara 2.0 aldım şu an standart kulanıyorum seneye modifiye işine gireceğim malum maddiyat durumu şu get olayını kimileri sağlıksiz buluyor sert offrod düşüncem yok bağ bayır gezmek hafif hafif offrod yapmak niyetindeyim getle ucuz yollumu yapsam yoksa kitle mi yapsan nedersin.