2005-2006 Cherokee 2.8 CRD mi? 2.4 Benzin/LPG'limi??

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan euzlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,337

euzlu

Eksi36 Offroad/KARS...
Yer
Balıkesir/Trabzon/Kars
Telsiz Çağrı Kodu
TA3DEU
Merhaba arkadaşlar, bu aralar binek araçlarımdan birini yine bir 4X4 ile ancak bu sefere JEEP ile değiştirmeyi düşünüyorum, kafamda 2005-2006 model, yuvarlak farlı, Cherokee var, orta seviyeli arazi şartlarında arazide nasıldır bilmiyorum ancak üzerinde "jeep" yazdığına göre iyidir diye düşünüyorum, kullanıcılarından ve profesyonel arkadaşlardan bu aracın tercihim olabilecek iki donanımı hakkında ve her türlü bilgiyi kapsayacak şekilde kişisel görüşlerini acilen bekliyorum, kısmetse bu operasyonu birlikte tamamlayacağız : )) ilgilendiğim araçların birkaçına ait malum siteden linkler aşağıda, farklı bir alternatifi olan varsa da onu da dinlerim, saygılar...

"http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-2004-cherokee-2-4-ekstrali-51229528/detay/"
"http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-boyasiz-renagade-arayanlara-48883204/detay/"
"http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-akkus-tan-2005-jeep-renagade-2-8-crd-full-50736652/detay/"

Erdoğan UZLU

Etiketler
Ynt: 2005-2006 Cherokee 2.8 CRD mi? 2.4 Benzin/LPG'limi??

euzlu' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar, bu aralar binek araçlarımdan birini yine bir 4X4 ile ancak bu sefere JEEP ile değiştirmeyi düşünüyorum, kafamda 2005-2006 model, yuvarlak farlı, Cherokee var, orta seviyeli arazi şartlarında arazide nasıldır bilmiyorum ancak üzerinde "jeep" yazdığına göre iyidir diye düşünüyorum, kullanıcılarından ve profesyonel arkadaşlardan bu aracın tercihim olabilecek iki donanımı hakkında ve her türlü bilgiyi kapsayacak şekilde kişisel görüşlerini acilen bekliyorum, kısmetse bu operasyonu birlikte tamamlayacağız : )) ilgilendiğim araçların birkaçına ait malum siteden linkler aşağıda, farklı bir alternatifi olan varsa da onu da dinlerim, saygılar...

"http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-2004-cherokee-2-4-ekstrali-51229528/detay/"
"http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-boyasiz-renagade-arayanlara-48883204/detay/"
"http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-akkus-tan-2005-jeep-renagade-2-8-crd-full-50736652/detay/"

Erdoğan UZLU

pek tutulmayan bir kasa olduğunu söylerler. Bunun yerine XJ yada Sahara , rubicon vs.. düşünülmeli.

sempati durumu pek sayılmaz ama;

1-daha derli toplu duruyor,
2-fiyat olarak bana uygun,
3- şehir içi için ihtiyaç hissettiğim özellikler var,
4-yapmayı düşündüğüm seviyede arazi gezilerinde yeterli alt yapısı mevcut (ben Veteriner Fakültesinde öğretim üyesiyim ve yaban hayatı hekimliğinde yeni merkezimizin açılışından sonra faaliyetlerim artacak),
5-bu zaten 2. aracım olacak,
6-Renegade donanımı göze pek kötü gelmiyor : ))

asıl kararımı aracı bizzat tecrübe eden, mümkünse arazide kullanmış sizler gibi değerli arkadaşlarımızın fikirlerinden sonra vereceğim, görüşlerinizi bekliyorum : ))))

"güncel"

yorumlarınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var sevgili arkadaşlar, bi el atın şu konuya: )))

- şehir içi için ihtiyaç hissettiğim özellikler var,

2.4 motora lpg takılınca 2.8 dizelden daha ekonomik olur gibi geliyor bana.
ayrıca bu araçların bazılarında cvt şanzıman var, bulursanız tercih sebebidir daha az yakarlar.
arazi kabiliyetlerini ise bilemiyorum, üzerinde sadece jeep yazıyor diye iyidir dememek lazım.
kullanım tarzına göre değerlendirmekte fayda var.
mesela benim kullanım tarzım açısından bakınca hepsi yeterince iyi :D ama size yetmeyebilir.

2.4 de otomatik vites yok ama vergi avantaji var,2.8 de otomatik vites var vergi yuksek ama donanimlarda yuksek. 2.4 saglikli bir motora sahip ve 2. Eli daha hizli, lpg oldugundan bagaj olu, liberty ler parca sikintisi cekebilecek araclar bazi motor yuruyen parcalari ford servislerinden tedarik edilebilmekte. İcleri dar mekan kucuk genelde bayanlrain tercih ettigi araclar , arazide basarililar, sAtimlari biraz zahmetli ve uzun

2.4 e tüp takınca bagajda yer kalmıyor. sırf bu yüzden almamıştım ben.

Dikkatli kullanimla sehir ici 45 kurus yakalanabilir bu aracla lpg kulanilmayabilir kanaatimca

şehir içi binilecekse sadece bence tüp şart. ama yol yapılmayacaksa benzinliye devam.

2.4 benzinlinin bütçeyi çok yormayacagını düşünüyorum

Merhabalar, site üyemiz olan Serdar Bey in aracı satılıktı. Renegede ve full yapılı bir araçtı fiyatı okadar donanım rağmen uygun sayılabilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-dortdortlukdortcarpidort-49026611/detay/

Ilıca gezimizi arkadaşlarımız batmışken terkeden Serdar beyin aracı bu sanırım...

Linke tikladigimda once fiyat acildi ohaa dedim sonra resimler geldi yine ohaa dedim cok guzel arac fiyat cok iyi. Arkadas hatirlami bilemem ama 1 ay kadar once bilkent in arka yokusunda rastladim bu araca suratli gidiyordu bende v8 ile takildim pesine yokusta hicde fena degildi zorladi valla beni... Belki hatirlar belki haberi bile yoktu :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR