KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bu siteyi bilgi sahibi olmak amaçlı takip etmekteyim. Katkı/bilgi verenlere teşekkür ederim. Gönlümden temiz bir 2003-2004 Cherokee geçirirken bu 2005 modellere dikkat kesildim. Ancak 2004 ler ile fiyat farkı cok. Aşağıdaki ilanlar için değerli görüşlerinizi merak etmekteyim. Bu araçlara teklif edilebilecek rakamıda yazabilirseniz sevinirim. Artık bir araç alıp en az 10 yıl kullanmayı planlamaktayım. Teşekkür ederim.
max 55 bin o da çok temiz ise.
bu kasa ve km için fiyatlar daha fazla olamaz.
bu ilandaki arkadaşlar hayal görüyor, rüya aleminde yaşıyor!!! o fiyatlara yeni kasa aynı km lerde ful bakımlı araçlar var...
Bu siteyi bilgi sahibi olmak amaçlı takip etmekteyim. Katkı/bilgi verenlere teşekkür ederim. Gönlümden temiz bir 2003-2004 Cherokee geçirirken bu 2005 modellere dikkat kesildim. Ancak 2004 ler ile fiyat farkı cok. Aşağıdaki ilanlar için değerli görüşlerinizi merak etmekteyim. Bu araçlara teklif edilebilecek rakamıda yazabilirseniz sevinirim. Artık bir araç alıp en az 10 yıl kullanmayı planlamaktayım. Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim cevaplar için. Satıcı arkadaşların araçlarını satma stratejisini çok beğenmiştim. Film gibiydi. O fiyatlardan aşağı inmek bir yere 21000Tl indirim yaptığından bahseden bile vardı. Bu tabii onların kendi takdiri. Her arz kendi talebini bulur herhalde...
Teşekkür ederim cevaplar için. Satıcı arkadaşların araçlarını satma stratejisini çok beğenmiştim. Film gibiydi. O fiyatlardan aşağı inmek bir yere 21000Tl indirim yaptığından bahseden bile vardı. Bu tabii onların kendi takdiri. Her arz kendi talebini bulur herhalde...
Hayırlısı olsun araca iyice baktırmanızı tavsiye ederim kronik arıza vs yapmaz bu araçlar lakin yıl yaş km gibi etkenlerden dolayı parça ömrü bitiyor ben de geçen yıl 48 bine aldım 15 bin tl masraf ettim ağır bakım için
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sanırım kasko değerinin (71000TL) çok altında demek istedi. Aynı yıldaki limitedlerin kasko değeri 53000TL görünüyor. Tabii bunlar piyasada oluşan fiyatı etkilemiyor.
Arabanın bakımlı olduğu söylendi. Büyük bakımların yapıldığıda iletildi. En son kayıtlarını inceleyeceğim.
Diğer ilanrın sahiplerinin çoğu arabanın geçmişi hakkında bilgi sahibi olmadığını gözlemledim. Arabanın plakasını bilmeyene bile denk geldim. Plakayı değiştirdiği halde eski plaka ile gezen... Cidden sıkıntılı arabalarını sıkıntısız gibi satmak isteyenlere...
Bu aracı gördükten ve ustaya gösterdikten sonra alımı yapacam sonuçta.
Olası masraflar neler olabilir?
İlandaki benzer arabaların fiyat ve durumlarına gore ortalama bir fiyat cıkardım ben kafama gore. Ama sizin gibi bu araçları yakında bilen birinin görüşü benim için kıymetli olur. Lütfederseniz. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Hayırlısı olsun araca iyice baktırmanızı tavsiye ederim kronik arıza vs yapmaz bu araçlar lakin yıl yaş km gibi etkenlerden dolayı parça ömrü bitiyor ben de geçen yıl 48 bine aldım 15 bin tl masraf ettim ağır bakım için
Motor üst kapak
Su deposu
Diskler
Burçlar
Direksiyon amts
Motor kulakları
Yakıt regiletörü
Enjektör
Vs vs vs vs hatırlamıyorum hocam listeleri mevcut
Jeep garage 11.800+1.650 fatura kesildi devamı daha sonra geldi tabi turbo bakım şaft şanzıman fren merkezleri vs vs hocam hatırlayamıyorum şimdi ben titiz ve hastası olduğum için hiçbir arızasını veya bakımını aksatmadan yaptırdım tık ses yoktur
Motor üst kapak
Su deposu
Diskler
Burçlar
Direksiyon amts
Motor kulakları
Yakıt regiletörü
Enjektör
Vs vs vs vs hatırlamıyorum hocam listeleri mevcut
Jeep garage 11.800+1.650 fatura kesildi devamı daha sonra geldi tabi turbo bakım şaft şanzıman fren merkezleri vs vs hocam hatırlayamıyorum şimdi ben titiz ve hastası olduğum için hiçbir arızasını veya bakımını aksatmadan yaptırdım tık ses yoktur
Kararsızım abi aklım da hep bir v8 mevcut arabama da çok masraf yaptım binicem diye şimdi satıp v8 mi alsam yok sa benim 2.7 egzos egr iptalı büyük turbo vs değişiklikler mi yapsam bilemedim ki
Sırf dizel diye fiyatlar uçmuş,değmez bu fiyatlara benden uyarması,300 bin km aracın ağır bakım dediği yağ,filtre kayış değişimidir onun dışında da masraf kalemleri olacak illa ki. Bir de dizelin parçaları pahalı ve az yakmıyor,LPGliden fazla yakıyor defalarca dediğimiz gibi.
Aynı klasmanda 4.0 lt ve 5.2 lt ZJ alın bakın keyfinize derim. Belki 10 bin TL ona da harcarsınız ama offroad donanımı eklemeyecekseniz asla o fiyatlara gelmez. Konfor,donanım olarak da aman aman çok bir fark da yok. İlla WJ derseniz aşağıdaki ilan ile bağlantım yok ama bakın derim.