o kutu ayarı kritik birşey. kutu sağlam olsa bile, zaman içinde bir miktar boşluk yapıyor. ilkel ameikan teknolojisi işte. adamlar 1950 lerdeki sistemi bu araçlara kadar sürdürmüşler. şimdi direksiyon zaman içinde boşluk yapmaya başlayınca, direksiyon kutusunun üzerindeki somunu açık ağız anahtar ile gevişetik, uygun allet anahtarı ile ortasındaki küçük vidayı gereken yere kadar sıkıp tekrar somundan sıkmak gerekiyor. çok açarsanız yağ sızdırır, direksiyon boşluklu gibi davranır ancak merkeze kolayca döner. çok sıkarsanız direksiyon neredeyse hiç geri dönmez yada lastik türüne göre merkeze yakın bir yere kadar kendiliğinden döner ancak merkeze gelmez bu sebeple direksiyonu bıraktığınız yöne doğru araç gezermiş gibi yapar. oysaki tekerlerin caster ayarı nedeniyle merkeze çevirebilmesi gerekir. o allenli vidayı sıkınca sanki birisi içeriden direksiyonu sıkılaştırırcasına tutuyormuş gibi bir etki oluyor. kutunun boşluğpunu bir yere kadar tolare etmeye yarıyor. bence tamamen gevişetip, tam sıkılı olduğu yeri de belirleyip arasında bir yerde ayar yapıp her seferinde deneyerek, her seferinde çeyrek tur çevirerer sonucu görüp ondan sonra tekrar somundan sabitlemek gerekli. çok sıkı şekilde sürekli kullnılırsa kutu iyice bozuluyor ve yeni kutuya ihtiyaç duyuluyor. imkan var ise kendiniz ayarlayıp deneyin. ustalık birşey dğeil aslında. ben hep kendip ayarlıyordum ZJ de, WJ de ise sorun yoktu ve yönlendirme neredeyse mükemmeldi. ( yetkili servisin tork anahtarı ve fabrika spesifikasyon belgeleri ile neredeyse doğru ayarı yapabildiğini biliyorum, yinede benim şahsi kullnımım a göre (lasitklerim büyük idi) normalden biraz daha sıkı hali daha iyi idi ZJ de. Wj de de aynı şey geçerlidir büyük ihtimalle.