Devrim bey önce şunu söyliyeyim..o arac arkadaşımın mekanında kapagı degişti..
o aracın fiyatını vs ögrenmek amacı ile sahibine degil..tamirci arkadaşıma sormuştum..içi dışı mükemmeldi ..onuda fark etmiştim..güle güle kullanın..gözüm de yok.. o ara 15 de dese mali olarak müsait degildim..hiç müsteri olmadım..pazarlık vs de yapmadım.
aynı mekanda şimdi benimki enkaz olarak duruyor.. ;D
ben bayaz istedim..olmazsa gümüş olarak kafama yazdım ..bursadaki ve kadıköyde'kine baktım rize cayelinden galeriçiden aldım..içide dışıda cok hoş degil..bulabildigim en düzgün beyaz renklisi.
bu motorlar egr 'siz calışmıyor..hal öyle oluncada kapagın içi öyle bir kurum topluyor anlatmak mümkün degil..kurumdan havaya gececek yer kalmıyor..yeteri kadar hava girmez isede arkada kara duman eksik olmaz vede yürümez..
kapak contanız yeni..hararetten korkmayın..kurumsuz bir motor kapagınız var.,,sibob lastiklerinizde yeni ise yag da eksiltmez..enjektörlerinizde sökülüp takılabıldigine göre cebinizde en az 6 bin tl var bana göre..
galericiden aldım ön cam catlaktı verecekti..? gecti..
en az 100 bin km silmiş..
arıza lambası yanıyordu buralarda baktıramayız..kötü mazot tan sonra söner dedi vs..yoktu evellden hikayeleri..o aralarda benim cocukların sünnet işi vardı cok yogundum sonrada kaynadı gitti ..Allah yediriyor sa bu tip paraları afiyetle yesin dedim gectim..yukarıya havale ettim.
ucakla gittim gece yarıları otelde kaldım.1200km yolu 2 günde sagını solu tamir ettietrire anca geldim.3000 devirde kitliyor yürümüyor vs neler cektim..36,5 da para ödedim eline ..bedavaya ucuz bişi almadım..
bi şanzımandan ses gelmiyor..? bide o olsa kel olcam artık ..