2006+ Model 3k Grand Vitara Hakkında Bilgi Rica Ediyorum...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cengizcim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,673
Ynt: 2006+ Model 3k Grand Vitara Hakkında Bilgi Rica Ediyorum...

Merhaba, bende bildiğim kadarını size aktarmak istiyorum.
2006 yılından itibaren üretilen grand vitara 3 kapı modelleri sürekli dört çekerdir. ( 4H - LSD )
Ayrıntılı bilgiyi yandaki linkte bulabilirsiniz. http://www.globalsuzuki.com/grandvitara/index.html
Grand vitara 5 kapı modellerinde ise 4H - 4H lock - 4L lock çekiş modları mevcuttur.

Etiketler

2009 3 kapı gv sahibiyim, benim merak ettiğim;
1- aracın ön tekerlekleri yada arka tekerlekleri patinaja düşerse, araç ön yada arkaya gücü aktararak ilerlemeye devam edebilir mi? youtube'da sürekli 4 çeker bir çok aracın bu şekilde testleri var ama gv 3ün yok.
2- önden veya arkadan 1 tekerlek patinaja düşerse, diğer tekerleklere gücü aktarıp yine ilerlemeye devam edebilir mi? bunu bir örnekle açıklayayım, bir çukura yan olarak girdim varsayalım ve arka tekerleklerden biri yerden kesildi ve o tekerlek boşta dönerek araç gitmez mi?
şimdilik aklıma gelenler bunlar, özellikle 2.sini merak ediyorum.

Arkadaşlar merhaba bende bu araçtan almak istiyorum ve bu arkadaşımın sorusuna bende cevap arıyorum.

tb8cth' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba bende bu araçtan almak istiyorum ve bu arkadaşımın sorusuna bende cevap arıyorum.

Merhaba,
Lsd sadece çok kısa bir süre tutunma sağlayabilir.%100 kilit olmadığı için , 1 lastik patinaja düşerse araç ilerlemez.Diğer sürekli dört çeker araçlara göre lsd olduğu için biraz daha avantajlı diyebiliriz.