MuratHoca6887
Ana Kamp
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 156628" data-quote="DOĞA GEZGİNİ" data-source="post: 1458812"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1458812"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1458812">DOĞA GEZGİNİ' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
aracın differansiyeli 2H( sadece arkadan itiş), auto (akıllı dört çeker dedikleri), 4H ( hızlı diff kilit, kar,buz, orta arazi şartları) birde 4LO ( LSD, tam arazi diff., bu varsa bir araçta gerçek arazi aracıdır o, birçoğu dünya para verip lsd taktrırlar, pathfinder de var bazıları yok falan desede bilin siz).. bu diff geçişlerini uygun koşullarda mutlaka ama mutlaka deneyin ve tatmin olun..
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Hocam bende bir zamanlar sorento vardı. Onda da aynı butonlar vardı. 2H 4H ve 4L ama difransiyel kilidi yoktu araçta. 4L bildiğim kadarıyla gücü 4 tekere eşit dağıtıyor. Yani dif. lock ayrı bir şey diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin lütfen. Araç 4L olsa da dif lock yoksa ve çapraz iki teker boşa çıktığı zaman araç yerinden kımıldamıyor. Bildiğim kadarıyla dif lock olan araçlar bu durumlarda sıkıntısız ilerlemeye devam eder çünkü LSD yere basan diğer tekere de güç aktarır. Pathfinder'da bahsettiğim şekilde difransiyel kilidi var mı? Yoksa sorentolar gibi sadece gücü eşit olarak dağıtıyor mu? <br />
Bu aralar Pathfinder almayı düşünüyorum ama dif. lock yoksa sorentodan pek bir farkı yoktur. Ya da sonradan takmak için temin edilebilir mi? Sorento için dif. lock bulamamıştım çünkü.<br />
Saygılar</div>