2007, 2008 Grand Vitara Tampon Korumalar Nereden Alınır?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BRAVEHEART Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,672

BRAVEHEART

Kamp III
Merhaba,
Başlıkta yazdığı gibi 2007 veya 2008 model Grand Vitara DDIS 1.9 Dizel 5K için ön ve arka tampon korumalar ile yan basamaklar nereden alınabilir?
Yetkili servis DIŞINDA satan yer var mı?
Varsa satılanların şekilleri ve kaliteleri orjinallari gibi mi?
Fiyatları ne kadardır?

Tecrübeli Grand Vitara kullanıcılarının beni aydınlatmasını rica ediyorum.

Etiketler

Ynt: 2007, 2008 Grand Vitara Tampon Korumalar Nereden Alınır?

suzuki 96' Alıntı:
aksasuarcılarda bulabilirsin
Teşekkürler gerçekten çok yardımcı oldunuz. Aksesuarcılarda bulunabileceğini BEN HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM ! ::smiley:

Öncelikle aracınız hayırlı olsun, Aracınızla araziye girmeyi düşünmüyosanız şık durur,ama araziye girecekseniz kötü olur, size tek söyleyebilcegim yer maslak a.o.s.s 1.kısım yeniler aksesuar ali usta.tel isterseniz alırım,yakınlarda iseniz haberleşir sizi götürürüm.

Sayın Sellcuk,
Aydınlatıcı cevabınız için çok teşekkür ederim. İstanbul! 1000 küsür km uzakta ikamet ediyorum. Ancak bir ara İstanbul'a geldiğimde uğrayıp görerek almalıyım. Acaba 2007 model GV için tampon koruma parçalarının fiyatları hakkında bilginiz var mı?

Ben bu aksesuarları aracın üzerinde takılı olarak showroomdan aldım, o şekilde pazarlık yaptım, bu yüzden net fiyat veremem ancak yetkili servise yönelmenizi öneririm; çünkü benim aldığım bayiinin kendi servisi yok, dolayısıyla dışarıda montaj yapmışlar çok kötü bir işçilikle.Servis bakıma gittiğimde şok oldu bunları kim taktı diye.Egsozu biçimsiz bir şekilde kıvırmışlar, ön arka çeki noktalarını iptal ederek korumaların ayaklarını buralara bağlamışlar yani aracı çekme şansınız yok.Daha aracım 6 aylıkken arka koruma sol taraftan koptu ve yolda sürüklenmeye başladı, bunun gibi bir takım problemler yaşadım, bu nedemle fikriniz olsun istedim.Selamlar..

Çok teşekkür ederim Sayın Ufuk28. Zaten yarın yetkili servise uğrayıp, genel bir motor-mekanik aksam kontrolü yaptırmayı düşünüyorum. Hazır gitmişken bu tampon koruma fiyatlarını da sorarım.

Umarım gönlünüze göre bulur ve taktırırsınız.

ben de g.vitaram için incelemiştim en uygun model ve fiyatlısını www.teknotuning.net adresinde buldum bu sayfadan 4x4 jeep bölümünden grand vitarayı seçin, güle güle kullanın ;)

söylemeyi unuttum, showroom fiyatı 650 tl, bu sitede ise sanırım 350 tl idi

350 tl ön arka korumalar ve yan basamaklardan söz ediyoruz değilmi

pardon tabii ki ben sadece ön koruma fiyatını biliyordum onu verdim

Size de teşekkür ederim Sayın DAKARMAN. ACABA bu TEKNO OTO-TUNING sitesi güvenilir midir? Sizin hiç alış-verişiniz oldu mu? Ön tampon korumanın fiyatı 320TL olarak görünüyor. Ben 200TL'nin altına alabilmeyi ümid ediyordum. Şu sıkışık 5-6 ayı bir atlatalım bakalım.

valla adresi istanbul aksaray da görülüyor internet sayfasından adres ve tel alıp araştırın ben de sadece internette buldum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler