2007 Mitsubishi L200 projesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BlackLuv Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 58,306
Ynt: 2007 Mitsubishi L200 projesi

Merhaba. Tesekkur ederim.
Snorkel "Safari" marka. Bu kit ile birlikte radyator suyu icin ayri bir kap geliyor. Orjinalini cikartip onu takiyorsunuz. En ufak civatasina varana kadar hersey cikiyor kutudan. Fakat montaj asamasinda yuregim kaldirmaz diye yaninda bulunmayip guvendigim ustama teslim edip gittim.

Etiketler

Güzel araç iyi günlerde kullanın ALLAH kem gözlerden korusun yaesu ft 857 d telsizi nerden temin ettiniz fiyatı nedir ben de almak istiyorum TA 5 ASR selamlar

küçük ağa' Alıntı:
Güzel araç iyi günlerde kullanın ALLAH kem gözlerden korusun yaesu ft 857 d telsizi nerden temin ettiniz fiyatı nedir ben de almak istiyorum TA 5 ASR selamlar

Tesekkur ederim.
Telsizi yurtdisindan temin ettim. ATAS120a anten ve Comet CF706 duplexer ile birlikte 3000 TL civari diyebilirim kabaca.
73ler...

kolay gelsin güzel oluyor
benim merak ettiğim bu arb tampon orjinal tamponu çıkarmadan nasıl monte edilebiliyor bağlantının fotorafını paylaşabilirseniz sevinirim
şimdiden teşekkürler

İyi günler
Sy BlackLuv (İsminizi bilmediğim için )
Aracınız çok görkemli olmuş,kazasız belasız iyi ve mutlu günlerde kullanmanız dileğiyle
Saygılar
Batuhan

birde rock slider taktırırsanız çok faydalı olacaktır..benim yaptırdığımın resmini ekledim..

wanted' Alıntı:
kolay gelsin güzel oluyor
benim merak ettiğim bu arb tampon orjinal tamponu çıkarmadan nasıl monte edilebiliyor bağlantının fotorafını paylaşabilirseniz sevinirim
şimdiden teşekkürler
Tesekkur ederim. ARB Tampon montaji icin asagidaki fotografta oldugu gibi orjinal tamponu kit ile birlikte gelen sablonu kullanarak kesmek gerekiyor. Ben orjinal tamponu, uzerindeki tum parcalarla beraber cikartip paketledim. Onun yerine 150 liraya yan sanayi tampon alip onu kestim. Arac uzerinde baska bir delme,kaynak, kesme, bicme vs gerekmiyor.

saruhan' Alıntı:
İyi günler
Sy BlackLuv (İsminizi bilmediğim için )
Aracınız çok görkemli olmuş,kazasız belasız iyi ve mutlu günlerde kullanmanız dileğiyle
Saygılar
Batuhan

Tesekkur ederim. ismim Mustafa. Daha iyileri sizin olur umarim.

desdes' Alıntı:
birde rock slider taktırırsanız çok faydalı olacaktır..benim yaptırdığımın resmini ekledim..
Rock slider yaptirmayi cok dusundum fakat birkac ay evel ARB yan basamak ve koruma siparisi verdim. Sanirim haftaya elimde olacak. Montaji bitirdigimde fotolari paylasirim. Siparisini verdigim parca bu;

Aracınız çok guzel olmuş gule gule kullanın... :

Çok şık göze hitap eden bir araç olmuş Mustafa bey,
Kazasız belasız keyifle kullanmak nasip olsun..

Tesekkur ederim arkadaslar. Daha guzelleri sizlerin olsun.

Son durumlar...
ARB arka kilit sonrasinda yine rahat duramadim...

Orjinal yan basamak karin acisini negatif yonde etkiliyordu...

Mahmut Usta'min mukemmel isciligi...

Son hali... ARB Side Protection;

L 200 kullanıcıları araçlarını modifiye ederken rahatlıkla aracınızı referans alabilirler bence. gayet zevkli bir şey oldu.

SON KONULAR - FORUM