Selam,aracınıza hayran kaldım.Acaba Şnorkelin takılma aşamaları ile ilgili foto var mı? Özellikle merek ettiğim konu yanda olan yedek radyator suyunun yerini değiştirmek gerekiyor mu yoksa milimetrik olarak yan yana mı kalıyorlar ?Cevap için şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba. Tesekkur ederim.
Snorkel "Safari" marka. Bu kit ile birlikte radyator suyu icin ayri bir kap geliyor. Orjinalini cikartip onu takiyorsunuz. En ufak civatasina varana kadar hersey cikiyor kutudan. Fakat montaj asamasinda yuregim kaldirmaz diye yaninda bulunmayip guvendigim ustama teslim edip gittim.
Güzel araç iyi günlerde kullanın ALLAH kem gözlerden korusun yaesu ft 857 d telsizi nerden temin ettiniz fiyatı nedir ben de almak istiyorum TA 5 ASR selamlar
Güzel araç iyi günlerde kullanın ALLAH kem gözlerden korusun yaesu ft 857 d telsizi nerden temin ettiniz fiyatı nedir ben de almak istiyorum TA 5 ASR selamlar
kolay gelsin güzel oluyor
benim merak ettiğim bu arb tampon orjinal tamponu çıkarmadan nasıl monte edilebiliyor bağlantının fotorafını paylaşabilirseniz sevinirim
şimdiden teşekkürler
İyi günler
Sy BlackLuv (İsminizi bilmediğim için )
Aracınız çok görkemli olmuş,kazasız belasız iyi ve mutlu günlerde kullanmanız dileğiyle
Saygılar
Batuhan
kolay gelsin güzel oluyor
benim merak ettiğim bu arb tampon orjinal tamponu çıkarmadan nasıl monte edilebiliyor bağlantının fotorafını paylaşabilirseniz sevinirim
şimdiden teşekkürler
Tesekkur ederim. ARB Tampon montaji icin asagidaki fotografta oldugu gibi orjinal tamponu kit ile birlikte gelen sablonu kullanarak kesmek gerekiyor. Ben orjinal tamponu, uzerindeki tum parcalarla beraber cikartip paketledim. Onun yerine 150 liraya yan sanayi tampon alip onu kestim. Arac uzerinde baska bir delme,kaynak, kesme, bicme vs gerekmiyor.
İyi günler
Sy BlackLuv (İsminizi bilmediğim için )
Aracınız çok görkemli olmuş,kazasız belasız iyi ve mutlu günlerde kullanmanız dileğiyle
Saygılar
Batuhan
Rock slider yaptirmayi cok dusundum fakat birkac ay evel ARB yan basamak ve koruma siparisi verdim. Sanirim haftaya elimde olacak. Montaji bitirdigimde fotolari paylasirim. Siparisini verdigim parca bu;