2007 Navara 4x4 LE/AT - Nasıl Bilirsiniz..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan chala Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,475

chala

Kamp III
Yer
Şimdilik Ankara
herkese selamlar, saygılar.
bir zamandır forumun jeep bölümünde ''cj''konusunda dirsek çürütüyorum. ve ne zaman birisi çıkıpta cj alabilirim, nasıl araçtır, önerir misiniz dese hep kızıp önce okuyun sonra sorun demişimdir içimden.( bazen de yazarak..)
gülme komşuna gelir başına türü birşey oldu ama şimdi aynı soruyu navara için ben sormak zorunda kaldım, durum özetle şöyle: eski patronum her binişimde satacağınız zaman haberim olsun belki ben alırım dediğim navarasını satılığa çıkarmadan önce bana teklif etti. aracı daha önce kullandım, çok temiz ve bakımlarının da düzenli ve yetkili servislerde yapıldığını biliyorum. araç üzerinde tecrubem de var ve aslında tam benlik bir araç. ama işin teknik kısmı konusunda çok gerideyim.

araç 2007 model 4x4 LE / AT. uzay kasa denilen bir kabini de var. ruhsatta çift kabin kamyonet olarak geçiyor. otomatik şanzımanın kaç oranlı olduğu, arazi şanzımanının karakteri , donanımı hakkında tecrubesi olan arkadaşlardan detaylı bilgi istiyorum. üretim yılının en üst versiyonu olduğunu biliyorum. daha sonra piyasaya çıkan modellere göre artı ve eksileri nelerdir acaba.

ve son olarak, internette araştırırken çok değişik fiyatlarla karşılaştım, modifiye edilmemiş böyle bir aracın piyasası nedir acaba? ilginiz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Etiketler
Ynt: 2007 Navara 4x4 LE/AT - Nasıl Bilirsiniz..

arkada lsd var , bastınmı gidiyor fakat offroaddan sonra bakım istiyor çok zorlamaya gelmeyen bir araç şehir çocuğu. fakat LE de donanım olarak tam. SUV ları aratmaz nitelikte çok güzel araç.

En boş olarak bilinen 4x2 XE tek kabin navarayı 24 - 25 arası alırsınız
En dolu olarak 4x4 platinium un 2.eli 90 bine kadar uzuyor (3.0 v6 motor olursa 100 bin tl yi geçiyor )

bendeki 4x4 SE otomatik vites 44 bin tl gibi birşeye geldi . bana maliyeti 50 yi geçti (lastik servis modifiye vs )

Ynt: 2007 Navara 4x4 LE/AT - Nasıl Bilirsiniz..

değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. otomatik vitesin performansı hakkında bir iki olumsuz değerlendirme aldım, ama ben kullanırken hiç sorun yaşamadım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR