2008 Araçsız Kış Gezileri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan motorize Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,993

motorize

Ana Kamp
Yer
manisa
Web
www.perkitan.com
ege bölgesinden başladım resimlere işte salihli bozdoğan yolu başlangıcı

akhisara gitmişken ablam ve yeğenlerimide görme şansım oldu

ödemiş bozdağda epey kar vardı arabadan çektiklerim

gönen balıkesir arası baraj kıyısı

balıkesir gönen arası görüntüler

yeğenlerimin yaramazları

ödemiş bozdağ

ödemiş bozdağın karlı görüntüleri

türk cuppere başta aliriza başkan olmak üzere izmirdeki destek ve yardımları için çok ama çok teşekkür ederim

bursa yolculuğuna başlamadan önce eski ve yakın arkadaşımın yeni mekanı olan serkan pide salanuna uğradık hayırlı olsun sanahattin söğüt yeni yerin

oğlu serkan

sabahattin söğüt ve ben

sabahattin söğüt ve isa vatan

ve ertesi gün isa vatanla eski motorum motoranla bursa yolculuğumuz başladı start manisa yolundan

hem kar yağışı hem soğuktan ve korumasız olduğundan çok zorlandık susurlukta kendimizi kamil koç tesislerine zor attık

Etiketler
Ynt: 2008 Araçsız Kış Gezileri

yolculuk arasında asker uğrlamasınıda çıkaralım dedik izmirden selahattinin oğlu muhammet söğütü bileciğe uğurladık amca oğlu serksn ve isa vatanla

sonrasında bursa merkezde cüneytin yanına misafir olduk ikramları için sağolsun kardeşim

gemlikteki katkı ve destekleri için ablamın oğlu, eşi murat ve yasemine candan teşekkür ederim

ılgaz ve kastamonu arası ilgaz dağlar çok karlıydı ama yol çok güzel ve kuruydu

necati arkadaşıma bu gezi için çok teşekkürler

şimdide kastamonu ve bozkurt arası ısırgan geçidi dağlarındaki manzaralar

kamyoncu arkadaş murat hoşgöre çok teşekkürler seyahat için

ısırganlık zirve çok soğuk ve sisliydi

ve bozkurt ilçesi yavaş yavaş göründü

bir teşekkürdetürk telekomdan kemal kardeşe sislerin içinden bozkurta indirdi beni

işte bozkurt

bozkurttaki konaklama ve temel ihtiyaçşardaki katkıları için ankaradan zeki arkadaşımın dostu terzi candan kardeşe minnettarım allah yardımcısı olsun

dağları aştık deniz kıyılarına geldik sağsalim kastamonunun sahil kıyısı abana ve çatal zeytin kıyıları

türkelideki konaklama ve misafirperverlikleri için cemal abi ve hanımefendi eşine çok teşekkürler nezaman uğrasam kapı sonuna kadar açık sağolsunlar otel ve restoran sahibi cemal abim sevilen sayılan biridir işletmeci olarak türkelinde

[/QUOTE]

Ynt: 2008 Araçsız Kış Gezileri

sinoptan direk çarşambaya geçtim orda servis arkadaşım ve evinde misafir olduğum ruhi arkadaşıma uğradım 2 gün dinlendin ordaki katkıları için ahmet ve ruhi arkadaşlarıma çok teşekkür ederim eksik olmasınlar

2 gün bitiminde terme,ünye ve fatsa yolundan içeri yukarı çıkmaya başladım işte ordunun 40 km uzağında ve tepede aybastı

aybastı çarşı merkezi

mersin motor kulübü sizleri tekrar görmek çok güzeldi herkese tekrardan selamlar bendede fotolar var,resimlere emraha teşekkür ederek başlıyorum,işte mersinde bana ev sahipliği yapan by_mükemmel (emrah) kendisine ve çok mutahsıp ailesine annesine babasına ve abisi gökhana mersindeki herşey için çok teşekkür ederim

motokolik mersin motorlarının üstünde

arabadan çektim kızkalesinin uzaktan görünüşü

silifke kalesi ve çarşıdaki denize akan nehir

MG]http://i344.photobucket.com/albums/p349/ummetperkitan/PIC_1927.jpg[/img]

arabadan çektim kızkalesinin uzaktan görünüşü

silifke kalesi ve çarşıdaki denize akan nehir

[/QUOTE]