Ynt: 2008 Rav4 At Extra Hakkında Bilgi Verebilir Misiniz??
yahu imse ciddiye almadı bizi. Neyse ben cevap vereyim kendime.
1-arkada ki ses halen devam ediyor ilk fırsatta salıncak burçları değişecek veya yağlanacak veya her ne gerekiyosa ondan yapılacak.
2-stepne kapağı, bir tırnağından feragat edilmek suretiyle açıldı...
3- Yokuş kalkış desteği varmış, ben kullanmayı öğrendim sadece, yeterli güç ve doğru açı ile frene basmak çalıştırıyor sistemi.
4-Aracın 4 çeker ve diferansiyel kilidi sistemi halen benim için muamma... Kılavuzda okuduğum kadarı ile 4wd normalde çalışan bir sistem tekerler arasında dönüş farkı olduğunda devreye girip iş görüyor. Diferansiyel kilidi ise kumlu, çamurlu, karlı yolda yoğun patinaj, sıkışma, v.b. gibi durumlarda geçici olarak kullanılması gereken bir sitem bende o tarzda kullanmaya çalışacağım artık...
Yalnız diferansiyel kilidini açtığımda geri viteste motor çok kasıyor resmen aracın altından sürtünme sesine benze ciddi bir zorlanma sesi geliyor bu normal mi değil mi bilemedim fikri olan varsa yazarsa sevinirim. Ya da ben çözersem yazarım...
ARKADAŞLAR OFF ROAD DEMİŞSİNİZ BENİM BURADA HAYATIM OFF ROAD VE İŞİN KIL YANI BURADA ARAÇTAN ANLAYAN KİMSE YOK SADECE BİLGİ TOPLAMA DERDİNDE OLMAMIN NEDENİ BU SAYGIlAR....