emrekaplan
Yeni Üye
Merhabalar herkese iyi forumlar öncelikle. Başlıktan anlaşılacağı üzere aracımı satıyorum. Daha önce 96 modelini düşünüyordum gezenbilirden üyelerin yorumlarını falan dikkatle okudum ve baya kafama yatmıştı ancak gidip 2005 ini almıştım Şimdi de satmaya karar verdim ve burada paylaşmak istedim belki ilgilenen olur diye. Araç marka model başlıkta belirttim zaten gelelim diğer merak edilenlere. Km 345xxx , siyah renk, bel altı boyalı, kaput sök tak orjinal, tavan orjinal, 22000 tramer. Genel olarak bilgiler bu şekilde. Araç otomatik vites kusursuz şanzıman. Adana’da şehir içi olarak kullandım arazide kullanmadım. Şase direkler yağ kaçağı vs vs hiç bir oynama yok, al bin git diyebileceğim bir araba. Bilenler biliyor zaten bilmeyenler kısa çaplı araştırma yapabilir forumda, geniş görüş açısıyla yüksek sürüş zevki sunan bir araç. Hem şehir hem hafif arazi şartlarına uygun ve yakıtı normal 1.6 araçlarla aynı. Model yükseltmek için satıyorum ve mümkünse yine rav4 tercih edeceğim ciddi manada araçtan memnunum.Ekstra merak edilen şeyler varsa ilgilenenler yazabilir. İyi günler