Bu arada neden 2,5 Cm diye merak eden arkadaşlar olabilir. Yurtdışında bu işlerle uğraşan şirketle meajlaşmıştım. Bu kasalarda 2,5 Cm é kadar yükseltmelerde aracın orjinal herhangibir parçası değişmeden sıkıntısız oluyormuş. Daha fazla yükseltmelerde ise difransiyelin yükseltilmesi,salıncakların güçlendirilmesi vs..gibi extra işler gerekiyormuş bilginize...
Aracınız çok güzel, yükseltme ile araziye daha da uygun hale gelmiş...
Her ne kadar 2.5cm çok önemli bir yükseltme değilmiş gibi görünse de genede arazide fark yaratacaktır mutlaka...
Hilux aracımı almadan önce bir arkadaşta olan forester'ı kullanmış ve aracı çok sevmiştim, hatta aracı almaya da niyetlenmiştim fakat kısmet olmadı, hayırlısı böyle imiş demekki deyip yola devam ettim ve Toyota Hilux pickup almak kısmet oldu... Ancak Forester hep aklımın köşesinde kalan bir açatır....
Aracınızı güzel günlerde keyifle kullanmanızı temenni ederim...
Teşekkürler..Pikap tarzını bende bi ara düşünmüştüm.Ama benım hem arazı merakım hemde asfalt da olan kullanımıma Forester daha iyi geldi. Biliyorsunuz " yerden ne kadar yükselırsek asfalttan o kadar uzaklaşıyoruz".Ama Forester sayesinde bunu dengede tutabiliyorum