2010 Ducato Projesi-tunavanlife

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tunavanlife Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,908
pütür atılmış anladığım kadarıyla. bi çeşit zift sanırım. insan sağlığına zararlı değil diyorlar ama bilemeyeceğim.

düzeltme: direkt zift atılan uygulamalarda varmış eğer öyleyse dediğiniz gibi sağlığa zararlı olabilir.

Son düzenleme:

Zifti eskiden kahvehanelerde tahta zeminin üstüne sürerdik,tahtayı sudan korumak için.Zaten su yalıtım ürünü diye kullanılıyor.Daha sonra sağlık bakanlığı bu ürünü,yeme içme alanlarında yasakladı.

Gerçekten bilmiyorum kuzenim oto boyacı o uyguladı. Herhangi bşr koku vs yok. Katılaşınca tekrar sert bşr zemin oldu.

Araç içinde iç duvarları söktükten sonra ortaya çıkan bali yapıştırıcısı izleri beni rahatsız ediyordu. Tüm duvarlardaki bu izleri temizledim. Bunun için buz kazıyıcı kullandım. Yüzeylerdeki boyaya zarar vermedi. Devamında içeriyi temizledim, süpürgeyle detay toz temizliği yaptım. Bu yaklaşık 8 saatimi aldı. Yalıtım aşamasında yüzeye yapıştırma işleminde önce de her yüzeyi önce ıslak bezle silip sonra da kuru bezle kurulayarak yalıtımı uygulamayı düşünüyorum.

İş yoğunluğu nedeniyle biraz gecikmeler olacak gibi. Beklenmeyen olağandışı bir yoğunluk var. Geç olsun güç olmasın. Allahım sen yardımcımız ol bizi utandırma.

Not: çam lambri için metrekaresi 25 tl iyi fiyat mıdır?