2010 Model L200 Instyle

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ahk40056 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,356

ahk40056

Ana Kamp
Öncelikle merhaba arkadaşlarbu foruma yeni katılmış bulunmaktayım.Uzun zamandır (5 senedir ) incelediğim pick-up araca bugun sipariş vermiş olduğumuz L200 İnstyle ın gelmesiyle kavusacağım.Aracın siparişini babam verdiğinden dolayı tam olarak yeni modellerle ilgili bilgi alamadım.Fakat babama 2010 model instyle rde sunroof ve deri koltuk olmadığı kasanın 18 cm uzadığı ve otomatik vitesi 5 ileri olduğu söyleniyor.Aracın fiyatının artmasına rağmen iç özelliklerinin düşmesi gerçekmi acaba bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.
Arabayı aldırırken sırf sunroof deri koltuk gibi özellikleri var diye bu araçta diretip 5 ay (agustos bası almak istedik araça bulamadık ve daha şimdi geldi araçlar ) bekleyip belki yeni bişelerde eklemişlerdir diye beklerken beklediğiniz şeylerinde olmaması çok üzücü oluyo.

Etiketler
Ynt: 2010 Model L200 Instyle

Arkdaşlar bugün plazaya uğradım yeni gelen L200 leri gördüm.INSTYLE model olmasada 136 bg olan modellerini gördüm.Aracın direksiyonu değişmiş.Direksiyonun üzerine teyp i yöneten tuşlar ve aracın özelliklerini yöneten tuşlar bulunan güzel bir direksiyon konulmuş.Aracın ön ızgaralık ve tamponu değişmiş bence değişim çok güzel olmuş aracı daha havalı ve gösterişli yapmış.Arka kapagıda değiştirmişler.Önceden araca doğru eğimli biten kasa kapağın sonuna keskin köşeli bir eklemeyapılmış.Ve aracın kasası aynı zamanda boyuda 18 cm uzatılmış.

aracı bir hafta önce aldık fakat ptesi salı derken bugunde araç plazadan çıkamadı yarın(cuma) günü aracın geleceği ve teslim edeceklerini söylediler.araç geldiği gün resimlerini çekip koyacağım.

Hayırlı olsun, bir an önce aracınıza kavuşmanızı diliyorum, kazasız belasız kullanın.
Fotoları sabırsızlıkla bekliyorum ;)

teşekkür ederim.

araç yarın muhtemelen elimize geçeçek.hemen resimlerini çekicem aracı bende cok merak ediyorum.2010 instyle bende hiç görmedim.

resimler

IMG_1971.jpg

IMG_1972.jpg

IMG_1973.jpg

IMG_1970.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,832
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR