2010 Toyota 4 Runner

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sensar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,133
Ynt: 2010 toyota 4 runner

veeee

Toyota-4Runner_2010_800x600_wallpaper_66.jpg

Etiketler

son resimler olayı biraz kurtarıyor ama lastıkleri genede kötü daha geniş büyük lastık aracı daha ağresiz ve heybetli gösterir bence

bence cogu yorumdaki gibi biraz fazla sehirli olmus . onun dısında surus ve kontrol sistemi toyota , dicek laf yok yani. gerci ben azcık telnoloji dusmanıyım. bence insan kendi yeteneklerini gorebilmeli, arac herseyi kontrol ediyo. bu yuzden elektronik aletleri pek sevmiyorum.yetenekten cok cebe yonelik kombinasyonlar. cok dusuk ihtimal ama arıza verdiginde olaya müdahale edememe konusu beni sogutuyo . elektronik beyin li sisteme servisten baska kim müdahele edebilir ki. mekanik olayı bence daha guzel . insanın yetenegini ve ongorusunu daha gelistiriyo. zaten 4x4 severlerin cogu ,mekanik ve 80,90 lı kasaları daha cok tercih ediyo . ilerde yeni kasalarda yaygınlasır sanırım.
ben yinede mekanik ve sert gorunuslu 4x4 leri daha cekici buluyorum

aracın dışı ve teknik özelliklerini beğendimde,iç dizaynında kumandalar sony nin ışıklı ,parlak düğmeli müzik setleri gibi fazla cafcaflı bence
elit durmuyor,ben fazla renkli,ışıklı kokpitleri sevmiyorum,bence bu konuda landrover sülaleleri daha başarılı
selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,093
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR