KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
kursadergan@gmail.com buraya ufak fotoları yollarsan zipli filan ben yüklerim hepsini, videoları da ufaltıp tek tek yollarsan olur yada videoları senden alırım elden , öyle yükleriz
Ynt: 2010 Türkiye Off-Road Şampiyonası 6. Yarış Fotoğrafları
Sedatçım acaip özlemiştim, şöyle biraz gezelim dedim. Aldım ihtiyarı biraz dolaştık. Ama etaba girmedim, hem organizasyona ayak bağı olmamak için ve de zaman darlığından fazla takılamadım. İhtiyarın ayakları açıldı biraz. ;D
hsbasar' Alıntı:
Arkadaşlar güzel fotoğraflar için teşekkürler.
Bu arada Burak hangi araziye hangi araçla çıkacağını iyi biliyor
Bakkan' Alıntı:
Sedatçım acaip özlemiştim, şöyle biraz gezelim dedim. Aldım ihtiyarı biraz dolaştık. Ama etaba girmedim, hem organizasyona ayak bağı olmamak için ve de zaman darlığından fazla takılamadım. İhtiyarın ayakları açıldı biraz. ;D
Sedat keşke bu ikiliyi bir arada tutabilsem :'(
Valla son zamanlarda pek kullanmadım, işte bu pazar biraz dolaştım ama artık gezeceğim. Foto oldukça eklerim. Şu an değişik bir pozu yok.
Bir ara ikisini yanyana koyup resim çekmem lazım, muhteşem ikili olarak. Bir ara çektim ama gece olduğu için karanlık çıkmış, gündüz vakti ayarlayacağım.
hsbasar' Alıntı:
En kıyağı sensin valla ;D
Off road a FJ40
Kampa VX100
Kıskandım valla ;D
yokmu yeni fotoları, eklesene Fj40 başlığına
Bakkan' Alıntı:
Sedat keşke bu ikiliyi bir arada tutabilsem :'(
Valla son zamanlarda pek kullanmadım, işte bu pazar biraz dolaştım ama artık gezeceğim. Foto oldukça eklerim. Şu an değişik bir pozu yok.
Bir ara ikisini yanyana koyup resim çekmem lazım, muhteşem ikili olarak. Bir ara çektim ama gece olduğu için karanlık çıkmış, gündüz vakti ayarlayacağım.