2010 Türkiye Off-Road Şampiyonası 6. Yarış Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 124
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,083
Ynt: 2010 Türkiye Off-Road Şampiyonası 6. Yarış Fotoğrafları

tolga merhaba senin bulundugun yer daha çetin bir etapmış resimleri yokmu

Etiketler

cemafer' Alıntı:
sonunda pes ettirdiler toyota resmini kaldırdın kürşat bey ;D

yemin ettiricekler toyotaya binmiycem bir daha yariside saticam sonunda

Orman etabını kimse göremedi zaten görevliler dışında, o yüzden bu fotograflar önemli. Daha fazla fotograf ve video gelicek zamanla elimizde var :smiley:

Tempus' Alıntı:
Orman etabını kimse göremedi zaten görevliler dışında, o yüzden bu fotograflar önemli. Daha fazla fotograf ve video gelicek zamanla elimizde var :smiley:
Fotoğraf ve video yükleme konusunda yardımcı olursan iyi kareler var.:smiley:

hakan68' Alıntı:
Fotoğraf ve video yükleme konusunda yardımcı olursan iyi kareler var.:smiley:

kursadergan@gmail.com buraya ufak fotoları yollarsan zipli filan ben yüklerim hepsini, videoları da ufaltıp tek tek yollarsan olur yada videoları senden alırım elden , öyle yükleriz :smiley:

Arkadaşlar güzel fotoğraflar için teşekkürler.

Bu arada Burak hangi araziye hangi araçla çıkacağını iyi biliyor :smiley:

kürşat abi sen gaza gelme sen harbi toyotacısın sana yine toyota yakışır :smiley:

Sedatçım acaip özlemiştim, şöyle biraz gezelim dedim. Aldım ihtiyarı biraz dolaştık. Ama etaba girmedim, hem organizasyona ayak bağı olmamak için ve de zaman darlığından fazla takılamadım. İhtiyarın ayakları açıldı biraz. ;D

hsbasar' Alıntı:
Arkadaşlar güzel fotoğraflar için teşekkürler.

Bu arada Burak hangi araziye hangi araçla çıkacağını iyi biliyor :smiley:

Bakkan' Alıntı:
Sedatçım acaip özlemiştim, şöyle biraz gezelim dedim. Aldım ihtiyarı biraz dolaştık. Ama etaba girmedim, hem organizasyona ayak bağı olmamak için ve de zaman darlığından fazla takılamadım. İhtiyarın ayakları açıldı biraz. ;D

En kıyağı sensin valla ;D

Off road a FJ40
Kampa VX100

Kıskandım valla ;D
yokmu yeni fotoları, eklesene Fj40 başlığına

Sedat keşke bu ikiliyi bir arada tutabilsem :'(
Valla son zamanlarda pek kullanmadım, işte bu pazar biraz dolaştım ama artık gezeceğim. Foto oldukça eklerim. Şu an değişik bir pozu yok.
Bir ara ikisini yanyana koyup resim çekmem lazım, muhteşem ikili olarak. Bir ara çektim ama gece olduğu için karanlık çıkmış, gündüz vakti ayarlayacağım.

hsbasar' Alıntı:
En kıyağı sensin valla ;D

Off road a FJ40
Kampa VX100

Kıskandım valla ;D
yokmu yeni fotoları, eklesene Fj40 başlığına

Bakkan' Alıntı:
Sedat keşke bu ikiliyi bir arada tutabilsem :'(
Valla son zamanlarda pek kullanmadım, işte bu pazar biraz dolaştım ama artık gezeceğim. Foto oldukça eklerim. Şu an değişik bir pozu yok.
Bir ara ikisini yanyana koyup resim çekmem lazım, muhteşem ikili olarak. Bir ara çektim ama gece olduğu için karanlık çıkmış, gündüz vakti ayarlayacağım.

Valla ilk fırasatta çek bence, hatta profosyonel fotoğrafçı arkadaşlardan destel al. Olur da satarsan, bir daha gelmez bu fırsat :smiley:

DSC_0240.jpg

DSC_0245.jpg

DSC_0246.jpg

DSC_0247.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,111
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR