KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: 2011 Yılı İkinci Dönem Amatör Telsizcilik Sınavı İçin Başvurular
SEVAL' Alıntı:
Merhaba,
Sorulara baktım biraz.
Antenler, rezonanslar falan var.
Birazcık formül bilmek gerekiyor.
Bu iş için de basılmış bir kitap var mıdır ?
Mesela Amatör Denizcinin El Kitabı tarzı bir kitap mevcut mudur ?
Nerden çalışacağız ?
Şimdiden başarılar herkese. işletme ve uluslararası daha önemli. teknik biraz daha bilgi isteyen ama ezberle rahatca cevaplayabileceğiniz durumda. zaten bir sürü şeyi pratikte öğreniyorsunuz. Eğer fırsatınız varsa sınavdan önce bir UHF/VHF bir el telsizi edinin ve konuşmaları dinleyin. Bayağı birşeyler öğretiyor tabi çağrı kodunuz olmadığı için konuşmalar giremezsiniz ama en azından ne, nasıl söyleniyor öğrenebilirsiniz.
2011 Yılı ikinci dönem AMATÖR TELSİZCİLİK SINAVI 04 Aralık 2011 tarihinde Afyon, Ankara, Antalya, Artvin, Çorum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Nevşehir, Ordu, Osmaniye İllerinde yapılacaktır...
Malesef çalışmadan olmuyor ilgi eşitir bilgi.Sorular ve cevaplarııyla ilgili siteler mevcut hatta ben hemen alta pdf olarak ekleyeyim.İİsteyen kursa katıılamayacak arkadaşlara yararı olur.
Sınava katıılacak arkadaşlara başarıılar.
Ekli dosyalar
2010 KASIM SINAV 1-175.pdf
733.6 KB · Görüntüleme: 426
2010 KASIM SINAV_işletme.pdf
194.3 KB · Görüntüleme: 528
KEGM (A-B)SINAV SORU-CEVAPLAR KANUN YÖNETMELİK.pdf
ta3cy' Alıntı:
Malesef çalışmadan olmuyor ilgi eşitir bilgi.Sorular ve cevaplarııyla ilgili siteler mevcut hatta ben hemen alta pdf olarak ekleyeyim.İİsteyen kursa katıılamayacak arkadaşlara yararı olur.
Sınava katıılacak arkadaşlara başarıılar.