Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 215/75/15 lastik arıyorum. Hasarsız olmak şartıyla kullanılmış lastikte olabilir. Sıfırlarında ise kargo ücreti vs gibi bilgiler verilmesi rica olunur. Teşekkürler.
Arkadaşlar Nurullah Bey in lastikleri MT.Ben A/T arıyorum. O nu satın alacak başka arkadaş var bende büyük ihtimal onun lastiklerini alacağım. Yani bir nevi nurullah beyin lastiklerini de ben almış oluyorum arwin link için çok çok teşekkürler..
Nurullah Bey e Çok Çok Teşekkür ediyorum. Çok sorunsuz bir alış veriş oldu. Bu akşam lastiklerimizi taktık. MT leri başka arkadaşa taktık. Ben de ondan çıkan AT leri taktım. MT leri taktığımız Mert Bey kısa bir deneme turu yaptı. Ses olayının haliyle arttığını söyledi. Ben de 215/75/15 lastikleri taktıktan sonra benim kabak lastiklerin hiç ses yapmadığını farkettim Bende de haliyle ses olayı arttı. Ama araç daha dolgun göründü. Mt lastikler ise Mert Bey in arabada çok şık durdu. Aracımı sürekli kullanmıyor olsam o lastikleri zor verirdiim gerçi . Bu lastik sorununu da GEZENBİLİR olarak çözmüş olduk. Herkese çok teşekkür ederim. Başka sorunlarda görüşmek üzere.
Evet yıllar sonra konuyu tekrar hortlatalım..Arkadaşlar eski vitarımı 4 sene once satmıştım..şimdi tekrar vitara aldım..herşeye baştan başlıyoruz yine..215/75/15 AT lastik lazım..şu an aracımın üzerinde çok temiz 205/70/15 lassa AT var..değiş tokuş yapılabilir vs..Elinde mevcut olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim..teşekkürler selamlar...
Not:225/75/15 de olur..aracı daha yukseltmedim..alalı 2 gun oldu..235/75/15 yıllardır hic sıcak bakmadım ama en cok bulunan lastik..belki onu da düşünebilirim.