22 ağustos pazar günü Mersinden Cem(96 5.2 Grande Cherooke ZJ) ve yanında Ali Bey, ben 1987 LR Defender ve 3 arkadaşım, (Gürcan,Mehmet ve Süleyman abi), Gazi abimiz ve Hamdi Abi (1988 LR Defende) ve Tuğrul Abi(94 5.2 Grande Cherooke ZJ) buluşup Huzurkent üstünden Çamlıyayla'ya ulaştık. Burada Hakan bey 4.0 XJ Cherokee ve ismini hatırlamadığım arkadaşımız Lada Niva ile ekibe dahil oldu. Çamlıyayala kalesi yolundan sağa dönüp dağlara doğru hareket ettik. Varış noktamız ağır stabilize yollardan dik iniş ve çıkışlardan oluşuyordu. Aracımı daha yakından tanıma imkan buldum
Bu stabilize yolun km olarak tahmini 50 km gittik ama 3 saat sürdüğünü tahmin ediyorum. Bir ara mola yerinde yeni vincimi kurumuş dal parçlarını çekerek denemiş olduk
Grupta Hakan kardeşimiz ve Gazi abi olunca yemekği hiç düşünmeye gerek yok. Sağolsunlar Çamlıyaylada saç kavurma için alışveriş yapmışlar ve fazlasıyla yedik ;D Açıkcası bizim için yolun bu kadar uzun süreceği ve gittiğimiz bölge süpriz oldu ama yılda birde süprize açık olmak lazım ;D emeği geçen herkese teşekkürler, görüşmek üzere. resimleri şuan izinliyim ve inanın mide ağrısı ile yatıyorum. bu nedenle karışık attım, kızmayınız ;D