Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunu benim gibi amatör almak isterse yanında besleme devresi de lazım
2x45V~ var mı varsa onu kaça verirsin
veya stereo sistem kurulursatoplam maliyeti ne olur.
90 volt besleme yaklaşık 5 amper yük 4 adet mosfet için soğutucu biraz zayıf değilmi.empirme montaj işçiliği çok güzel elinize sağlık.hangi şehirdesiniz,sub sürmek için basamfisi tarzı çalışmanız varmı.
HOCAM ÇOKSAYIDA VERDİK ANFİDEN BEN DAHA ÖNCE SAHİBİNDEN KOMDA SAATIM AKLIMA BURDA DA YAYINLAMAK GELDİ NORMALDE ÇALIŞMALARIMIZ TELSİZ ÜSTÜNE BU CAMİ İŞİNEDE GİRDİK VHF ALICI DEVRELERİ VE ANFİİ GURUP DEVRE SATMAYA BAŞLADIK ALAN ARKADAŞLARIMIZ MENNUN HERHANGİ BİR ŞİKAYET YOK BUFURU SANIRM HOPLATIR BİRÇOK HOPARLÖRÜ YAKIYOR BU PİYASADA 1000 WATT DEYİPDE 50 WATT OLARLARI DUMANLATIYOR CAMİCİLER VE BU ORKESTRACILAR DEGERLENDİRİYORLAR SAYGILARIMLA...73 Ler.