27 Ağustos 2011 Pajerom ile Karadeniz Yaylalarında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adaeada Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,224
Ynt: 27 Ağustos 2011 Pajerom ile Karadeniz Yaylalarında

sultan murat yaylası

Etiketler

bayburt kalesi ve çoruh nehri bayburta gelipte dönerinden yemeden asla gitmeyin çok nefis gerçekten

bayburttan çaykaraya geçiş adranalinle dolu bir yol

bayburttun çıkışında hemen sağa çaykara diye yol ayrımı var asfalt on numara ama aldanmayın 30 km gittikten sonra zirveye çıkıyosunuz ve aşağı iniş başlıyor düz duvara yol yapmışlar inanılmaz bir uçurum rusya işgalinde rus askerleri bu yolu bayburtu fetih etmek için 2 yılda yapmışlar iş makinalarıyla değil çekiç gibi demir aletlerle en kısa yol burası fakat dağlar düz duvar gibi gps den yolun şekli resimde mevcut

bahsettiğim yerdeki ilk başlangıç bu yollar ertesi gün motorsikletlerle gittik bu gözüken yol diğer yola göre otoban gibiydi

her kare ayrı güzel paylaşım için teşekkürler

Çok güzel görüntüler. Off road sezonunu Karadenizde açmışsın Ekrem hayırlı olsun. Bu ay sonunda Bende Trabzona gitme ihtimalim var , inşallah bi aksilik olmazda giderim.
Bu arada o kadar yolu arabada 4-5 kişi , arkada 5 motor iyi taşımış araba, maşallah diyorum.

bir pajero kullanıcısı olarak sana bu soruyu yakıştıramadım tansu binmediğin ve bilmediğin bir araba olsa tamam diyeceğimde bu pajero 5 değil 25 kişi binsin okadar yolu gider gelir gidersen haberim olsun vaktin olursa güzel bir kaç yere yönlendiririm seni tamam kardeşim görüşmek üzere

haklısın ekrem , bu araç hakkında bu sorular benden gelmemesi lazım, fakat konuyu okuyanların dikkatini çeksin istedim , aracın gucunu, dayanıklılığını anlasınlar diye,, sen pajero yu 5 yıldır kullanıyorsun, benim daha bir yılım dolmadı , yeni yeni anlıyorum aracın sağlamlığını, başarılarını ve gücunu. ben her türlü memnunum pajerodan, herkezede önerdiğim araç pajero 3500 dür.
Trabzona gidersem seni gitmeden arayıp sorarım nerelere gidilir, neler yapılır,, saolasın. bu kış umarım biyerlerde tekrar buluşuruz, çamur ve karı tüm off road cılar çok özlemiştir, benim gibi.

ekim 13 uçakla gidicem o tarihlere ayarla kendini gezdireyim seni tansu üç dört gün kalıcam bakarsın denk geliriz haberin olsun

güzel ve keyifli bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler