deepfish
Ana Kamp
aracimda bulunan 255/70/16 cooper st leri satmayi dusunuyorum , iyi durumda 285/75/16 cooper stt ve uygun jant ariyorum . Satmayi , degistirmeyi dusunen varsa hemen talibim .

deepfish' Alıntı:aracimda bulunan 255/70/16 cooper st leri satmayi dusunuyorum , iyi durumda 285/75/16 cooper stt ve uygun jant ariyorum . Satmayi , degistirmeyi dusunen varsa hemen talibim .
sword7' Alıntı:Hangi aracı kullanıyorsunuz. Defenderımda bulunan 285 75 16 cooper stt leri ve boost cantları değiştirmeyi düşünüyorum. Aracı yükselttiğimden dolayı lastikler gözümü küçük göründü5 adet cant ve 4 adet tertemiz cooper stt var. Uygun olur mu sizin için?
altay41' Alıntı:merhaba,
vx80 icin aldigim aluminyum jantlarim var orijinallerini bulunca bosa ciktilar ,4 adet de 285x75x16 cok az kullanilmis cooper stt lerin tanesini 400tl den verebilirim ,jantlarin fiyatlari konusunda bir fikrim yok.
selamlar
sayokan' Alıntı:umut bey soru banamı...
berk' Alıntı:abı lastıkler duruyomu halaaa?
sword7' Alıntı:Hangi aracı kullanıyorsunuz. Defenderımda bulunan 285 75 16 cooper stt leri ve boost cantları değiştirmeyi düşünüyorum. Aracı yükselttiğimden dolayı lastikler gözümü küçük göründü5 adet cant ve 4 adet tertemiz cooper stt var. Uygun olur mu sizin için?