285 85 16 silverstone mt 117 sport 5 adet lastik

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 8 bir çeyrek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,764

8 bir çeyrek

Suzuki vitara 1.6 -3 kapı 16 valf japon testeresi
Yer
istanbul
Biri sıfır 4 adedi yaklaşık 1000 km civarı kullanılmıştır asfaltta sessiz bir lastiktir.
Fiyatı: 750 tl.
Tel: 0533 761 70 19

285x85 R16 = 35x11.5 16 Silverstone MT117 R1.jpg

285x85 R16 = 35x11.5 16 Silverstone MT117 R2.jpg

Etiketler

Ynt: 285 85 16 silverstone mt 117 sport 5 adet lastik

ozel mesaj gonderdım bakarmısınız?

vosdost' Alıntı:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=83466.0
Bu ılanda defender uzerınde takılı fotograflar var.Lınktekı 4 lastık kargoda Izmıre dogru yola cıktı. Fakat eger 1 tanesı ayrı satılırsa 4 + 1 yapmayı dusunuyorum.

Ben aldım 5 lastiği de, siz memnun musunuz bu lastiklerden. Hangi oran var şanzımanda, rahat çevirebiliyor mu 300 tdi bunu?

sword7' Alıntı:
Ben aldım 5 lastiği de, siz memnun musunuz bu lastiklerden. Hangi oran var şanzımanda, rahat çevirebiliyor mu 300 tdi bunu?
Aldığınız satıcıya sorarsanız daha ıyı olur.

Lastikler umut arkadaşımıza ( SATILMIŞTIR ) hayrını görsün, bu lastikler v 8 makinalı ön arka kilit kısa oran mahruti cj 7,de takılıydı o yüzden çevirme ve yürüme sorunu yoktu daha geniş jant ve lastik takıldı o yüzdende boşa çıkmıştır.........

8 bir çeyrek' Alıntı:
Lastikler umut arkadaşımıza ( SATILMIŞTIR ) hayrını görsün, bu lastikler v 8 makinalı ön arka kilit kısa oran mahruti cj 7,de takılıydı o yüzden çevirme ve yürüme sorunu yoktu daha geniş jant ve lastik takıldı o yüzdende boşa çıkmıştır.........

Teşekkürler, hayırlısı olsun. Takalım görelim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,994
Kayıtlı Üye Sayımız
166,745
Kaydolan Son Üyemiz
kreasus

Çevrimiçi üyeler

Geri