<div class="bbWrapper"><b>Ynt: 2wd Modunda Sadece Ön Tekerlerin Dönmesi Gerekmiyormu</b><br />
<br />
Bugün servise yolum düştü. kaportacı inceledi, baktı vs. vs. Kapı iyi kapanıyor, ayarı iyi, herhangi bir dengesizlik yok. Fitiller de iyi tutuyor. <br />
<br />
Da, bu rüzgar (sesi değil kendisi) nereden geliyor? Binip bakmak lazım dedi. Zamanım da yoktu. <br />
<br />
Aklıma fitillerin kapatıyor görünebilecekleri, ama minicik biyerde bir eskime olabileceği (arkadaşımız ezilme demiş, demek ki doğru kelime oymuş) geldi. Zaten 100 civarında, hafif bir rüzgarlanma idi. <br />
<br />
Demek ki dört fitil değişecek. Bakarız, acelesi yok. <br />
<br />
Bu arada, bugün arka cam açma kapamanın kilidini öğrenmiş oldum. ESP düğmesinin (galiba) solundaki yarı siyah yarı beyaz, üzerinde çarpı olan düğme meğerse arka camların açılıp kapanmasını iptal ediyor, devreye alıyormuş. ;D ;D ;D<br />
<br />
Üç yıl bindikten sonra öğrendim. Şimdi diyeceksizin ki üç yıl neredeydin? Birkaç defa basıp bıraktım filan, biyerlerde bişey olmadı, bir gösterge filan yanmadı. "Bu da yedek/aksesuar boşluk doldurmak için olabilir, servise sorayım" diye düşündüydüm. Unuttum, öyle kaldı. <br />
<br />
Geçen gün yine biraz bas-bırak yaptım. Yine değişen bişey olmayınca servise gidince sorarım dedim. Fakat bir hafta sonra arka camları açmak istedim, çalışmadı. Bugün servise onun için gittim. <br />
<br />
O düğmeyi benim gibi merak edip de servise sormayı unutan varsa bilgisine...</div>